Възраждане, БСП за България и Има такъв народ(ИТН) внесоха в

...
Възраждане, БСП за България и Има такъв народ(ИТН) внесоха в
Коментари Харесай

Опозицията внесе вот на недоверие към правителството на Николай Денков

" Възраждане ", " Българска социалистическа партия за България " и " ИТН " (ИТН) внесоха в деловодството на Народното събрание първия избор на съмнение към кабинета " Денков ". Той е за политиката в бранш " Енергетика ".

И трите политически сили считат, че ръководещите с дейностите си поставят " кръст на българската енергетика ".

По-рано пред публицисти в Народното събрание водачът на левицата Корнелия Нинова разяснява, че ръководещото болшинство " в действителност поставя кръст на българската енергетика. Най-малкото, което можем да желаяме, е избор на съмнение и понасянето на политическа отговорност за това, което се случва ", уверена е тя.

По думите на водача на " Възраждане " Костадин Костадинов. е въпрос на политическа преценка дали партиите в " Тройната коалиция " биха подкрепили този избор или не. Ние сме реалисти, осъзнаваме, че шансът на този избор клони към нула, уточни Костадинов.

Според Правилника за работата на Народното събрание разискванията по плана за решение за гласоподаване на избор на съмнение стартират не по-рано от три и не по-късно от седем дни от постъпването на предлагането. Гласуването на плана се организира не по-рано от 24 часа след привършване на дебатите.

Последвайте ни във и Вече може да ни гледате и в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР