Възприели сме от петте варианта, че трябва да повишим нивото

...
Възприели сме от петте варианта, че трябва да повишим нивото
Коментари Харесай

ГЕРБ посочиха Нинова като активен участник в приватизацията

Възприели сме от петте разновидността, че би трябвало да повишим равнището на законодателна уредба с най-високото - посредством изменение на главния закон да се откри конституционна норма. Слагаме интервал до 2017 година След нея ще има отминалост теоретично, на практика - не, тъй като приватизацията завърши . Това съобщи в ефира на Българска национална телевизия ръководителят на правната комисия в Народното събрание Данаил Кирилов от ГЕРБ по отношение на предлагането на ръководещите за отпадане на отминалостта за наказателно гонене на приватизационните покупко-продажби.
напомня, че на конференция на ГЕРБ през вчерашния ден (13 ноември) стана ясно, че смяната на Конституцията ще обгръща интервала 1992 – 2017 година, тъй като " голямата част " от държавните и общинските активи били приватизирани още до 2007 година.
Останали са сдружения със стратегическо значение, по които законодателят едва ли ще промени оценката си за тях, разясни още Кирилов.
Имало е покупко-продажби, които са били разследвани с повдигнати обвинявания пред наказателния съд. Множеството от покупко-продажбите, по които са работили прокуратурата и следствието, са прекъснати по отминалост. Идва тирада за доста и разнообразни закононарушения, стана ясно още от думите на депутата от ГЕРБ.
Действително при положение, че закононарушението касае някои от обстоятелствата на договорката, би могло да се премисля трансформира на приватизационния контракт, само че това би било извънредно мъчно. Наказателното гонене си е наказателно гонене, то няма връзка с контракта, разясни Кирилов.
Според него " сред приватизаторите има хора от нашето потомство ". Госпожа Корнелия Нинова е една от най-активните участници в мениджмънта на държавни сдружения, които са приватизирани .
Би следвало хора като Корнелия Нинова да бъдат разследвани, в това е смисъла . Аз не мога да кажа дали договорката за " Техноимпекс " е разследвана, стана ясно още от думите на Данаил Кирилов.
Той уточни, че тази разработка е направена според решението на съдружния съвет. От медиите разбрахме, че Движение за права и свободи афишират паралелна с нашата самодейност. Това значи, че по-различни пътища сме стигнали до едно и също. Относно " Воля ", считаме, че те ще бъдат поредни, разяснява Кирилов по отношение на вероятната поддръжка по предлагането на ГЕРБ в Народното събрание.
Дори Българска социалистическа партия да не ни поддържат, има опция тези промени да минат в Народното събрание, само че това няма да стане от първия път. Ще ни стигне за второто отсрочено гледане на законопроекта, което разрешава да се одобри с 2/3 от гласовете, т.е. не със 180 гласа, а със 160 , аргументира се националният представител от ГЕРБ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР