Възползвайте се от възможност за голяма отстъпкаMicrosoft настоятелно препоръчва използването

...
Възползвайте се от възможност за голяма отстъпкаMicrosoft настоятелно препоръчва използването
Коментари Харесай

Microsoft предупреди 200 млн. потребители на Windows 7. Защо не обновите до Widows 10 сега?

Възползвайте се от опция за огромна отстъпка

Microsoft настоятелно предлага потреблението на Windows 10 на нов PC
(илюстрация: Keysworlds)

Операционната система Windows 10 продължава да страда от неприятни бъгове, само че огромната „ загадка ” е, че бъркотията е с безвъзмездни актуализации. Сега Microsoft предизвести 200 милиона консуматори на Windows 7, че ъпгрейдът до Windows 10 е от значително значение и би трябвало да се вслушат в предизвестията.

Както непрекъснато сигнализира Windows Latest, Microsoft е почнала да изпраща мощни предизвестия за надграждане – на цялостен екран, до всички консуматори на Windows 7 Home Basic, Home Premium, Professional или Ultimate. Според най-хубавите калкулации, това са почти 200 милиона консуматори по целия свят:

„ Вашият компютър с Windows няма поддръжка ”, гласи предизвестие на цялостен екран от Microsoft. „ От 14 януари 2020 година поддръжката на Windows 7 завърши. Вашият компютър [сега] е по-уязвим за вируси и злоумишлен програмен продукт, защото е: Без актуализации на сигурността, Без актуализации на софтуера, Без техническа поддръжка. Microsoft настоятелно предлага потреблението на Windows 10 на нов PC за най-новите функционалности за сигурност и отбрана от злоумишлен програмен продукт ”.

Това е страховито и евентуално скъпо предизвестие от Microsoft, само че не е хипербола. Тези закани са доста действителни и неналичието на бъдещи актуализации значи, че Windows 7 към този момент е цел номер едно за хакерите по целия свят, тъй като те знаят, че дупките, които намерят, няма да бъдат затворени.

Напълно съчувстваме на всеки, който обича Windows 7, само че това към този момент не е безвредно място за предпазване на вашите данни. Ето някои от най-хубавите предложения [за ъпгрейд], налични сега:

По време на новогодишния интервал можете да се възползвате от най-новата опция за огромна отстъпка и в това време да вземете различен нужен обвързван с Windows програмен продукт, да вземем за пример офис пакет. Така да вземем за пример, платформата Keyworlds е понижила цените с 35% за PC ключове за Windows 10 и Office 2019. По време на промоционалния интервал, като употребявате вълшебен ваучър NYOFF35 , можете да закупите ключ за компютър с Windows 10 Pro за 1 PC единствено за €8,88, до момента в който Windows 10 Pro за 2 районен съд е на цена €14,94.

Отделен ключ за активиране на Microsoft Office 2019 версия Plus е разполагаем на цена от €40,29. Тези и други специфични цени за Windows и Office са налични след въвеждане на промоционалния код NYOFF35 за всички софтуерни ключове.

Запознайте се с Keysworlds.com!

Keysworlds предлага отлична услуга и профилирана автоматизирана система с несравнима успеваемост, гарантираща 100% задоволеност на клиентите ! Ще получите своя продуктов ключ до минути по електронната поща. Keysworlds предлага също лесни, сигурни и надеждни способи за заплащане като PayPal, банков превод, кредитна или дебитна карта, както и 24/7 обслужване на клиенти ( [email protected] ), с цел да подсигурява, че получавате съответно подпомагане, когато ви е належащо.

платена публикация
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР