Възползвай се от опция за изплащане с 0% лихва на

...
Възползвай се от опция за изплащане с 0% лихва на
Коментари Харесай

Мечтаеш за ново изживяване? Влез в Galaxy вселената с новите Samsung Galaxy Z Flip 6 и Fold 6

Възползвай се от алтернатива за погашение с 0% рента на 36 месечни вноски! А в случай че няма какво да правиш със остарелия си смарт телефон, можеш да се запознаеш с новата услуга в Техномаркет – „ Върни остарял, Вземи нов “. 

 

Телефоните на Samsung Galaxy Z Flip 6 и Fold 6 се оферират във вид 250 GB, 512GB, както и 1 TB. Сред екстрите, които оферират, са DUAL NANO SIM+ eSIM, мощен процесор и висока резолюция.

С представянето на серия Galaxy Z, Samsung отваря идната глава на Galaxy AI, като употребява неговия най-гъвкав и преносим форм фактор, идеално планиран да разреши набор от неповторими мобилни преживявания. Независимо дали употребявате огромния екран на Galaxy Z Fold, FlexWindow на Galaxy Z Flip или се възползвате оптимално от емблематичния FlexMode, Galaxy Z Fold6 и Flip6 ще дават повече благоприятни условия за максимизиране на опциите на AI. Създаден върху основата на историята на Samsung за нововъведения във форм фактора, Galaxy AI употребява мощно, интелигентно и издръжливо сгъваемо преживяване, с цел да форсира нова епоха на връзка, работливост и креативност.

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР