Възпитателят, който разтърва ученички с юмруци в ловешко училище, е

...
Възпитателят, който разтърва ученички с юмруци в ловешко училище, е
Коментари Харесай

Възпитателят разтървал с юмруци ученички подаде оставка

Възпитателят, който разтърва ученички с юмруци в ловешко учебно заведение, е подал оставка, заяви БТВ.

Прокуратурата продължава следствието на случая. По думите му физическата мощ била неизбежна и е избавила децата от по-тежки последици. А специалисти упорстват за незабавни образования на учителите по какъв начин да работят при сходни обстановки. Георги бил извикан от секретарката, с цел да разтърве биещите се девойки, едно от които - Барбара, е дете със специфични потребности.

"С четирима души се е сбила в този ден. Побесняла, тръгнала с един да се бие, след това - с различен, набила е учителката - блъснала я е няколко пъти по краката, по плещи. То беше нещо кошмарно, то се дърпаха коси, то пердах ", сподели пред Нова телевизия възпитателят Георги Димитров.

Възпитателят, който е и някогашен треньор по битка, извил ръката на едно от девойки, само че това не помогнало. Затова решил да употребява повече мощ.

"За момента това ми пристигна.То не е програмирано, нямах време да помисля и за една секунда. За мен беше доста стресиращ фактор ", съобщи Димитров.

Междувременно на територията на цялата област е почнала подписка в негова отбрана. За случая стана ясно след появило се видео, на което се вижда по какъв начин преподавателят разтървава пердах сред ученички в класната стая, употребявайки физическа мощ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР