Възпитателката в детска градина Ана Фулър от Онтарио се запознала

...
Възпитателката в детска градина Ана Фулър от Онтарио се запознала
Коментари Харесай

Заради пари на 17 години започнах да спя с богат чичко с 2 деца, но сега се влюбих в него и...

Възпитателката в детска градина Ана Фулър от Онтарио се срещнала със счетоводителя Роб Хънтър в бар, когато чествала своя 17-и рожден ден. Въпреки разликата във възрастта, двойката почнала да се вижда. По думите на Анна, в началото всичко било единствено поради парите, написа в. Дейли мейл, съобщи Блиц.

С течение на времето обаче момичето почнал да изпитва съществени усеща към своя чичко паричко, който решавал всичките ѝ проблеми, а това на собствен ред ѝ разрешило постоянно да бъде самата себе си. в последна сметка връзката им навършила своята шеста годишнина и Анна споделила заветното " да ", когато Роб ѝ паднал на коляно с пръстен в ръка по време на отмора в Мексико по-рано този месец.  
 Фото © Mediadrumworld.com " Когато се запознахме, аз излъгах, че съм на 18 години. Първоначално мислех единствено за парите, тъй като съм израснала в оскъдно семейство. Често имах прищявки и получавах всичко, което желаех. Но Роб търпеше всичко, а това ме привличаше още повече ", споделя Анна.   Фото © Mediadrumworld.com
 

Въпреки идната женитба, двойката не възнамерява да има деца. Роб има две деца от предходни връзки, а Анна е израснала в семейство, в което е имала още пет сестри и братя.  

" Все още обичам да разходвам пари за себе си и не мисля да ги споделям с който и да е. Роб има две деца, които към този момент са младежи. В отлични връзки сме ", споделя Анна. 
   Фото © Mediadrumworld.com
 

Най-сложният проблем в връзките на двойката се оказва не разликата в годините, а неодобрението от страна на фамилията на Анна, което живее на четири часа път от двойката. Момичето доста тъжи за своето семейство, само че спорът наподобява към този момент не предстои на разрешаване.  

" Първоначално фамилията му полудя. Те изпаднаха в гняв. Единственият човек, който одобри всичко обикновено още през цялото време, бе баба ми. Майка и до в този момент не се е срещала и говорила с Роб, а и няма никакво предпочитание да го прави ", споделя Анна. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР