Възпитателката Пенка Пойдовска от центъра за настаняване от семеен тип

...
Възпитателката Пенка Пойдовска от центъра за настаняване от семеен тип
Коментари Харесай

Нападнатата с лопата възпитателка: С "Тази вечер ще бъдеш пребита" Махмуд ме нападна в тоалетната

Възпитателката Пенка Пойдовска от центъра за настаняване от фамилен вид в Смолян към този момент четири дни е в болница със строшен нос, откакто бе нападната от 16-годишно момче от вкъщи с лопата. Момчето бе арестувано едвам нощес.

Пойдовска описа пред Нова телевизия неведнъж е подавала сигнали, че Махмуд е нападателен и атакува учители. Всички деца са тероризирани от него, съобщи тя.

По наставление на психиатър всеки ден с него би трябвало да работи психолог. Нито един ден не съм видял това да се случва. Цялата експанзия пристигна от това, че съм алармирала на директорката Събина Събева. Дойде да ми търси сметка, сподели ми: "Ти коя си, че да се обаждаш на директорката. Ти довечера ще бъдеш пребита ". Нападна ме в тоалетната с лопатка за боклук, удари ме в главата, описа възпитателката.

Жената посочи, че заплатата, поради която търпи сходни унижения, е към 400 лева

Директорът Събина Събева сподели, че историята на това дете е много тежка. То е изоставено от двамата си родители. Проблемите на детето не стартират в този момент, а още от предходния обществен дом, където е бил настанено. Детето е съветвано с психиатър доста пъти, изписват се медикаменти, само че те не могат да реализират търсения резултат – да го успокоят. Детето мъчно се управлява и не осъзнава до дъно следствията от постъпките си. Нещата са извънредно тревожни, ето за какво през днешния ден ще проведем незабавна среща, на която ще участват и представители на общината. След това с детето ще работят психолози, съобщи Събева.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР