Възпитаничката на детско-юношески театър Златното ключе и детски вокален ансамбъл

...
Възпитаничката на детско-юношески театър Златното ключе и детски вокален ансамбъл
Коментари Харесай

Виктория представя Варна с композицията „Моят Вапцаров“

Възпитаничката на детско-юношески спектакъл „ Златното ключе ” и детски вокален отбор „ Сребърни звънчета ” Виктория Панайотова показва Варна в Международната академия за съветски език и спектакъл в Париж, оповестиха от пресцентъра на Общински детски комплекс.

Тя взе участие с композицията „ Моят Вацпаров ” и с песенен репертоар, който включва произведения по стихове на Фьодор Тютчев и песни на „ Любе ”. Момичето ще бъде във френската столица до 4 декември, сподели нейната ръководителка Сия Папазова. Виктория е победителка в доста училищен състезания през 2018 година Тя е с първа премия от XVII Общински училищен конкурс „ Моята България ”. Завърна се със златен орден от присъединяване си в XIV Международен фестивал-конкурс „ Mountain Constellations ” в Словакия.

Бе поканена в Москва, където се показа в XXI Международен конгрес „ Надарените деца ”. Взе огромната премия от „ Вълшебникът спектакъл ” в Севлиево, както и още оценки в XIX издание на Детско-юношески сценичен фестивал „ Приказка за теб ”.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР