Възпълната Пам Велидис предизвика невиждан екшън в Ергенът“
Във вторият сезон

...
Възпълната Пам Велидис предизвика невиждан екшън в Ергенът“
<br
>Във вторият сезон
Коментари Харесай

В „Ергенът“: Сбиха се заради рубенсоновата Пам Велидис

Възпълната Пам Велидис провокира невъобразим екшън в „ Ергенът “

Във вторият сезон на „ Сървайвър “ ври и кипи още със старта на шоуто.Рубенсовата Пам Веладис предизвика пристрастеностите на момите още с появяването си.Пламена Великова, както е същинското име на плюс сайз модела, провокира същински женски пердах в шоуто за сватба.

Още с влизането на Пам Велидис, пловдивчанката Габи я обиди на килограми. И това бе чуто от цялостната моделка, само че тя не реагира грубовато, а си премълча.

В снощната битка с балоните капризната силиконка Габриела също се оплака от дуела с Пам, като я упрекна, че я наранила.

Но феновете по никакъв начин не харесват Габриела, въпреки тя да се смята за най-красивата участничка, в чиито крайници неизбежно ще падне ергенът Евгени.

И освен поради нахаканото й държание, „ подплатено “ с дивотия, само че и поради „ занаята “, който упражнява отвън формата. Въпреки че се показва за безработна, Габриела упражнява най-древната специалност, като даже има цени в съответните уеб сайтове за възрастни.

И точно по тази тънка струна я удря  и съкрушава Пам Велидис. Защото тя признава, че не е единствено секс машина, а и много мечтана и търсена. А „ оборотната “ Габриела реве за мъжко внимание и сама си подвига цената, в което не имат вяра останалите й съпернички.

А признанието си Пам направи пред предходната участничка в шоуто Алекс Гърдева. Тя влиза в „ Ергенът “, като им задава интимни въпроси, на които те би трябвало да отговорят откровено. Именно поради истината настъпва женски пердах, а довечера ще забележим кой взе участие в него и кой е победител.

 

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР