възобновява авиовръзките на регулярна основа с редица страни, сред които

...
възобновява авиовръзките на регулярна основа с редица страни, сред които
Коментари Харесай

Русия възобновява редовните авиовръзки с България

възобновява авиовръзките на регулярна основа с редица страни, измежду които Италия, Кипър, Република Северна Македония, Белгия, Ирландия, България и Йордания. Това заяви през днешния ден съветският вицепремиер Татяна Голикова, която дава отговор за дейностите на управляващите по отношение на коронавирусната рецесия, съобщи ТАСС.

В информацията на съветската организация точна дата не се показва, само че в рускоезичната версия на списание " Форбс " се споделя, че се допуска, че това може да стане от 28 юни. Освен това е взето решение и за обновяване на авиосъобщенията със Съединени американски щати на регулярна основа, само че в лимитирани количества на полетите, разясни Голикова, представена от ТАСС.
 IATA: Преди 2024 година въздушният трафик няма да доближи предпандемичните равнища IATA: Преди 2024 година въздушният трафик няма да доближи предпандемичните равнища
Стотици хиляди работни места, свързани с въздушните транспорти са изложени на риск без държавна помощ, предизвестиха от редица огромни авиок...

Русия също по този начин възнамерява да усили броя на авиополетите до Гърция, Армения, Азербайджан и Австрия от 28 юни. Може да бъдат пуснати полети до Солун, Ираклион, Араксос, Родос, Корфу и Закинтос в Гърция. Може да бъдат увеличени и полетите до Катар, Финландия, Хърватия и Швейцария. По-рано през днешния ден бе обявено, че от 22 юни се възобновяват полетите сред Русия и Турция, написа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР