Възниква въпросът какво да правим с Украйна, превърнала се в

...
Възниква въпросът какво да правим с Украйна, превърнала се в
Коментари Харесай

Има ли задача да се унищожи Украйна?

Възниква въпросът какво да вършим с Украйна, трансформирала се в същинска незаконна терористична страна под контрола на профашистки режим?

Целият опит на човечеството демонстрира, че е невероятно да се реализира съглашение с терористи, както и с фашисти. Всякакви съглашения с тях ще бъдат контрапродуктивни и ще доведат единствено до тяхното подсилване, превъоръжаване, подсилване на режима им и възпроизвеждане на обстановката, т.е. до нова война, още по-жестока от предходната.

Това се потвърждава от Минските съглашения. Още по-рано това беше потвърдено от Хасавюрт. Това се потвърждава от историята на придвижването на бандеровците, което не беше изцяло унищожено в Съюз на съветските социалистически републики преди време, заради същите аргументи, заради които някогашните бандеровци, терористи и наказатели, съучастници на нацистите, бяха интегрирани в руското общество и върнати в цивилните живот. Само опитът демонстрира, че те не са се интегрирали, а са проникнали в руското общество и в редиците на Комунистическата партия, като са траяли да кроят предходните си проекти и при първа опция пристъпват към осъществяването им през 1991 година

Нима президентът е имал поради, че Украйна би трябвало да бъде оставена, само че прочистена от терористи и неонацисти, да се извърши денацификация и да се отстрани профашисткият режим?

Това просто по този начин ли се прави?

Как да стане това, като се резервира Украйна?

Как да стане това на настоящия стадий, когато Украйна се трансформира в една терористична страна, в която няма нито един почитан чиновник, който да не споделя възгледите на ръководещия режим с неговата неонацистка идеология и политика на откриттерор. А и евентуално към този момент не съществуват и дребни чиновници, които не споделят възгледите на режима.

В Украйна всеки, който изрази най-малко малко противоречие с политиката на настоящето държавно управление, от дълго време е бил уволнен от държавната работа.

Политиката на открит гнет, неонацизъм, дискриминация и геноцид на съветското население в Украйна продължава към този момент 8 години, през което време на държавна работа не е останал нито един пореден съперник на тази политика. Има или идеологически поддръжници, русофоби до мозъка на костите си, или опортюнисти и кариеристи от 80-то равнище, от дълго време трансформирали се в поддръжници и съучастници на режима, неразличими от самия режим.

Ако съперниците на неонацизма и политиката на гнет са останали някъде в услуга на украинската страна, то те са толкоз малко, че е допустимо да се изтеглят всички с един рейс, събирайки ги от цялата страна.

Всички съперници на украинския терористичен режим и неонацистката идеология от дълго време са уволнени освен от държавна работа, само че и от всички управителни позиции като цяло. Тези от тях, които не са напуснали страната, седят у дома и се опасяват да кажат някоя дума повече, с цел да не ги рапортуват родственици, сътрудници или съседи.

В модерна Украйна единствено за едно изявление против настоящия режим, против войната и тероризма, в поддръжка на Русия, можете да вкара в пандиза или подземията на СБУ.

Разбира се, измежду елементарните хора към момента има доста несъгласни със настоящия режим, които биха желали да бъдат освободени от режима на неофашистите и неонацистите.

Много съперници на режима остават в Одеса, Николаев, Харков, Запорожие. Може би даже множеството са такива. Но дали желаят да живеят в страна, наречена Украйна, след всичко, което претърпяха през последните 8 години?

Имат ли потребност от Украйна?

Ако беше допустимо да се съберат жителите на Украйна, които през всичките тези 8 години бяха съперници на режима, живееха в боязън да не изразят мнението си и да попаднат в занданите на СБУ, които се опасяваха да излязат на улицата на 9 май, а и даже да намираха храброст да излязат, се готвеха за най-лошото - в случай че ги съберем и попитаме дали въобще имат потребност от Украйна, какво мислите, че ще кажат?

Ако имаха опция да създадат избор, без да се опасяват за личния си живот и здраве, щяха да създадат безусловно същия избор като жителите на Херсон и Запорожка област, Донецк и Луганск - щяха да изберат да се върнат в Русия и да не помнят за Украйна като ужасяващ сън, като нескончаем дълготраен призрачен сън.

Някой сподели, че Украйна би трябвало да се върне на нейния народ.

Какъв народ?

Ако става дума за тези, които се опасяваха да честват 9 май през последните 8 години, се опасяваха да кажат намерено какво мислят за украинския шовинизъм - тези, на които беше отнето правото на лично мнение, които самата Украйна смяташе за " подчовеци ", ватирани якета и колорадски бръмбари, съпоставени с инсекти и оповестени за " човеци " - те към този момент не се нуждаят от Украйна.

Ако става дума хората, които харесваха фотосите от Дома на профсъюзите на 2 май, викаха " Москали на бесило " и боядисаха пейките в жълто и синьо, тогава те още веднъж ще трансфорат Украйна в същата терористична неонацистка страна и ще стартират да го вършат незабавно щом съветските войски се изтеглят.

Така че кой би трябвало да избавя и завръща Украйна?

На тези, които са за Русия, не им би трябвало никаква Украйна. Те от дълго време я свързват единствено с нацизма и фашизма, с терора и геноцида под жълто-синия байрак с тризъбец, станал за тях неразграничим от червено-черния със свастика.

А тези, които са срещу Русия, отново дружно с жълто-синия байрак ще вдигнат червено-черния и ще провеждат факелни шествия.

И по този начин, каква Украйна желаеме да запазим и на кого да я върнем?

Украйна, над която дружно с жълто-синия байрак и тризъбеца проблясва червено-черния със свастиката ли? Под които неонацисти още веднъж ще маршируват ли? Които ще се появят незабавно щом съветските войски бъдат изтеглени? Които ще се върнат още веднъж под контрола на Съединени американски щати, без значение от подписаните съглашения?

Каква Украйна желаеме да запазим или да върнем?

На украинския националист Кравчук? Или на Кучма, който написа книгата " Украйна не е Русия "? Или Украйна по времето на американския прислужник Юшченко? Или от времето на безславната незначителност на Янукович, който със личните си ръце даде страната на същите неонацисти, с които в този момент се води война?

Или може би желаеме да възпроизведем Украйна от руския интервал? Но по какъв начин да стане без Съюз на съветските социалистически републики? И най-важното - по какъв начин да избегнем Украйна още веднъж да се трансформира в профашистка терористична страна, в която стартира да се трансформира незабавно, щом се оказа без Съюз на съветските социалистически републики?

И кой ще ръководи тази Украйна, която " нямаме задача да унищожим ", както се изрази президентът?

Ако Украйна се ръководи от същите чиновници, които я ръководят в този момент и са разграничени на идеологически поддръжници на украинския нацизъм и техните съучастници, които са станали неразличими от самите националисти, явно е, че Украйна няма да бъде страна, другарска на Русия, нито даже обикновено неутрална и извънблокова. Каквито и документи да подписва някой, в Киев просто ще ги изтрият. Само простакът не може да разбере това.

Ако вчерашните нацисти и техните съучастници ръководят Украйна, Украйна още веднъж ще се трансформира в същата терористична страна, безусловно враждебна към Русия и съветския народ, каквато е в този момент.

Ако всички украински служители бъдат заменени с тези, които през днешния ден се опасяват да изразят мнението си, които 8 години се опасяват да излязат на 9 май, още веднъж поражда въпросът нужна ли им е Украйна?

И ще съумеят ли да я ръководят, ще запазят ли властта?

И тези, които се опасяваха и мразеха Украйна през последните 8 години, желаят ли да ръководят страна с това име и под жълто-синия байрак с тризъбец?

Можете да методите към казуса от другата страна:

Ако премахнем всички украински публични лица и водачи, които през днешния ден са или поредни последователи на нацизма, или техни съучастници, какво ще остане тогава от Украйна?

Само името, което в последно време също се свързва с нацизма и русофобията, терора и геноцида, съвсем по същия метод, по който Третият Райх се свързва с фашизма ли?

Как би трябвало да наподобява украинската страна и кой да я ръководи, с цел да не се свързва с украинския неонацизъм от последните 8 години, с терора, геноцида и военните закононарушения, осъществени от украинския режим?

Как да се резервира Украйна и под чие управление, чие партия, чие държавно управление, какви служители, с цел да не се трансформира в профашистка и проамериканска терористична страна няколко години след изтеглянето на съветските войски?

Може ли някой да отговори на този въпрос?

Струва ми се, че на този въпрос просто няма безапелационен и рационален отговор. И не може да съществува.

Такъв отговор не може да има по простата причина, че през последните 30 години и изключително през последните осем цяла Украйна беше толкоз наситена с концепциите на неонацизма и неофашизма. Нацистите и тяхното управление потънаха в гнет, война и корупция толкоз доста, че Украйна към този момент няма да може да се откаже от всичко това, напълно и в предходната си форма.

Промените в украинската страна и общество от дълго време са станали необратими.

Стана безусловно невероятно да се отдели Украйна от концепциите на украинизма, украинския шовинизъм и неонацизма, фашизма, терора и военните закононарушения, подбудени от тези хрумвания.

Украйна с нейното име, жълто-син байрак и тризъбец към този момент няма да може изцяло да се очисти от нацизма и военните закононарушения, осъществени през последните години, те ще продължат да бъдат свързвани с нея, както немският нацизъм се свързва със свастиката и Третия Райх.

Украйна се трансформира в цялостен аналог на Третия Райх и е обречена да повтори ориста му.

Украйна сама избра този път.

Украинските националисти избраха този път и поведоха страната си по него. И я доведоха до положението, което виждаме през днешния ден.

Следователно думите на президента, че няма задача да се унищожи Украйна, могат да имат единствено едно вярно и съответно пояснение.

Няма задача да се унищожи Украйна, тъй като Украйна, която познавахме в предишното, от дълго време я няма. Тя просто не съществува. Украйна потегли по пътя на нацизма и терора – по пътя на самоунищожението. И като страна, като република, тя беше унищожена още през 2014 година дефинитивно и окончателно.

На мястото на Украйна остана единствено терористична страна с профашистки режим. Но това към този момент не е Украйна, която в миналото познавахме имнозина обичахме.

Това е единственият метод вярно и съответно да се пояснява тезата, че задачата да се унищожи Украйна не си коства.

Въпросът е дали президентът е имал това поради, дали прави оценка съответно обстановката и дали схваща, че Украйна, която можеше да бъде непокътната, като я създадем другарска на Русия страна, от дълго време я няма. И просто няма кой да направи Украйна такава - едни няма да могат, други няма да желаят.

И този въпрос – какво имаше поради президентът, когато сподели, че няма задача да се унищожи Украйна, дали той съответно прави оценка обстановката – е извънредно значим, тъй като от това зависи освен ориста на Украйна, само че и бъдещето на Русия.

Превод: В. Сергеев

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР