възнамерява решително да защитава законните си права и интереси в

...
възнамерява решително да защитава законните си права и интереси в
Коментари Харесай

Китай възнамерява да защитава интересите си в търговските спорове с Евросъюза

има намерение уверено да пази законните си права и ползи в разногласието с Европейския съюз, съобщи Министерството на търговията на страната.

По-рано Европейската комисия заяви, че Европейски Съюз се е обърнал към Световната комерсиална организация (СТО) с молба да бъде образувана арбитражна група за разрешаване на два разногласието с Пекин, стартирани от Брюксел.

" Китайската страна по надлежния метод ще прегледа съответното искане, изпратено от Европейски Съюз, в сходство с процедурите за разрешаване на разногласията в СТО и уверено ще пази своите законни права и ползи ", се споделя в известие, оповестено през днешния ден на формалния уеб страница на китайското ведомство.

От Министерството акцентират, че Китай постоянно е осъществявал външната си търговия в сходство с разпоредбите на СТО, като прибавят, че китайската страна " съжалява " за решението на Европейски Съюз.

По-рано Европейският съюз стартира произвеждане по каузи в границите на организацията, първият стадий от които са двустранните съвещания. Ако такива съвещания не доведат до разрешаване на разногласието, ищецът може да изиска от...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР