Възнагражденията в МОСВ се увеличават с 15 до 35%. С

...
Възнагражденията в МОСВ се увеличават с 15 до 35%. С
Коментари Харесай

НА ФИНАЛА: Сандов вдигна драстично заплатите в МОСВ

Възнагражденията в Министерство на околната среда и водите се усилват с 15 до 35%. С разпореждане на Министерския съвет от през вчерашния ден заплатите в Министерство на околната среда и водите се покачват, с цел да отговорят на инфлацията, повишената работа и сериозната отговорност, която има в министерството и структурите към него, заяви отрасловият министър Борислав Сандов на изпроводяк.

" Съгласете се, че не може да имаме стимулирани чиновници, които да правят оценка проекти и стратегии за милиарди, против заплати от към 1200 лева Същото е и за тези, които би трябвало да управляват предприятия с многомилионни облаги.

Радвам се, че в границите на към 7 месеца съумях първо да осъвременявам заплатите в Националните паркове, а в този момент и на всички структури в Министерство на околната среда и водите - Централна администрация, Регионална инспекция за опазване на околната среда, Басейнови дирекции, Изпълнителна организация по околна среда, Дирекциите на националните паркове, ПУДООС. Преди месец пък, с решение на Народното събрание, бяха повишени възнагражденията и в новата институция в `патримониума` на Министерство на околната среда и водите - Националния институт по метеорология и хидрология ", посочи Сандов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР