Възмутени родители от Видин повдигнаха поредния оправдан, но неудобен, въпрос

...
Възмутени родители от Видин повдигнаха поредния оправдан, но неудобен, въпрос
Коментари Харесай

Възмутени родители от Видин към Цветан Ценков: За кой плащаме данъци, къде са парите от тях? /снимки/

Възмутени родители от Видин повдигнаха следващия оневинен, само че неуместен, въпрос към кмета доктор Цвентан Ценков.
Освен тънещите в бокуци площадки с потрошени съоражения, хората са длъжни да се сблъскват с още една заплаха - неизползваеми тротоари, която принуждава майките с колички да вървят по пътя. Млада жена е снимала обраслите с трева пешеходни зони, на които плочките едва-едва се виждат. Така в най-хубавия случай майките с детски колички се разминават единствено с освиркване от водачите, защото неналичието на обозначено място за пешеходци е причина за съдбовен случай на пътя.
Освен това пострадалата споделя, че количката ѝ към този момент се е разскърцала от неравната настилка в града.
"Колите ми свиркат и се сърдят като съм на платното, само че аз не мога да прелетя! Кога градът ни ще стане естествен за живот? Кога ще има усъвършенстване? Кога ще имаме равни и чисти тротоари? За кой плащаме налози, къде са парите от тях? Хората са изморени към този момент, разберете го и направете нещо по въпроса! ", пита възмутената майка.
Това е следващият сигнал против нехайството на кмета на Видин доктор Цветан Ценков и подбраните от него "послушни " чиновници. Време е обаче те да се замислят и да вземат отношение преди да прогонят бъдещето на града - младите родители и децата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР