Възмутени жители на Велико Търново, които в нощта срещу събота

...
Възмутени жители на Велико Търново, които в нощта срещу събота
Коментари Харесай

Търновци масово завеждат дела срещу ВиК заради безводие

Възмутени поданици на Велико Търново, които в нощта против събота останаха без вода поради крупна повреда, приготвят всеобщи правосъдни каузи против ВиК “Йовковци”. Негодуващите настояват, че са се съветвали с адвокати и подхващат правосъдни ограничения за компенсации по Закона за отговорностите и договорите.

“Това е безсрамие! Всяка година се случва градът и десетки по-малки обитаеми места да останат на изсъхнало с дни наред по празници и в уикенди поради дефектирали уреди. Ще настояваме за компенсации от сдружението снабдител на питейна вода поради пропуснати изгоди, тъй като доста от нас сме съдържатели на хотели и заведения. Базите ни са цялостни с туристи и без вода е ад”, разясняват бизнесмени.

Граждани на остарялата столица пък считат, че са ощетени, тъй като са изрядни платци, а не получават качествена услуга и също считат да търсят правата си по правосъден ред поради непозволено увреждане.

Репортер на “Труд” потърси за коментар шефа на ВиК “Йовковци” Димитър Владов, само че мобилният му телефон беше изключен.
 vik2  vik1  vik
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР