Възможността за женитба ни кара да се гадаем с кого

...
Възможността за женитба ни кара да се гадаем с кого
Коментари Харесай

Зодиакалните двойки, които ще имат най-щастлив брак

Възможността за сватба ни кара да се гадаем с кого ще се вплете ориста ни. Астрологията ни оказва помощ да проучваме задълбочено равнищата си на съгласуемост с другите.
1. Овен - Стрелец или Водолей
Стрелците споделят фантазията ви за самостоятелен и нехаен метод на живот без никакви обвързвания, а единствено развлечение. От друга страна, Водолеите са най-хубавите за вас, защото те ценят независимостта.
2. Телец - Рак или Скорпион
Раците са лоялни, чувствителни и избират сътрудникът им да се отдаде напълно. Скорпионите демонстрират протекция над колегата си, която Телците ще оценят.
3. Близнаци - Водолей или Стрелец
Водолеите обичат да тестват нови прекарвания благодарение на своята креативност. Стрелците са хора със свободен дух, които ценят обществения живот.
4. Рак - Лъв или Телец
Лъвът и Телецът са идеалните сътрудници, които да ви балансират. Лъвовете ще ви предпазят от всички трудности, а Телците ще ви оказват помощ да преодолеете мрачните си мисли.
5. Лъв - Риби или Везни
 4 зодии, които постоянно печелят хората с тяхната добрина 4 зодии, които постоянно печелят хората с тяхната добрина
Хората могат елементарно да завоюват доверието на другите, в случай че са положителни и открити към тях. В астрологичната карта има 4 зодии, които постоянно с...
Рибите са склонни да ценят връзките и да излъчват доста сигурна атмосфера, която е задоволително утешителна. Везните балансират вашата ослепителна и изходяща персона с доста по-спокоен и зрял взор.
6. Дева - Телец или Козирог
Телците ще ви обещаят благополучие и ангажираност за цялостен живот, а вие споделяте същите полезности и идеологии като Козирога, което прави двамата мощно съвместими.
7. Везни - Телец или Овен
Вие сте доста очарователни и обективни, само че от време на време се сблъсквате с проблеми поради решителността си. Телците ще оценят наличието ви в живота им. Овенът ще бъде разполагаем, с цел да ви сложи на място.
 Как се трансформира всеки мъж след сватбата съгласно зодията му Как се трансформира всеки мъж след сватбата съгласно зодията му
След сватбата представители на другите зодии се демонстрират в друга светлина. Овен Ако преди сватбата Овенът е бил подготвен да ви заб...
8. Скорпион - Риби или Дева
Рибите са деликатни, аналитични и елементарно могат да вдървен страстите ви с духовната си персона. Девата обича играта за търсене на съкровища във всичко, което ви харесва.
9. Стрелец - Стрелец или Водолей
Търсите човек, който няма да ви спре, когато тръгнете към идно премеждие или пътешестване. Това е Стрелец, тъй като никой няма да цени свободата и спонтанността повече от вас. Водолеите също знаят смисъла на свободата и независимостта.
10. Козирог - Рак или Телец
 Защо бракът вреди на женското здраве? Защо бракът вреди на женското здраве?
Проучване на американски учени потвърждава негативното влияние на брака върху здравето на дамите. Бракът е нездравословен за здравето на жен...
. Раците споделят сходна на вас цел във връзка с фамилията и брака, а Телците ви обезпечават морална поддръжка.
11. Водолей - Водолей или Близнаци
Най-добре се вписвате с различен Водолей. Близнаците също са съвършени сътрудници, тъй като и двамата ще бъдете най-хубавите другари.
12. Риби - Скорпион или Овен
Скорпионите ви схващат доста добре и знаят всичките ви настроения. Овенът, въпреки това, може да разкрие най-хубавото от вас, като ви оказва помощ да бъдете по-свободни и щастливи като тях.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР