Възможностите за задълбочаване на сътрудничеството между България и Виетнам в

...
Възможностите за задълбочаване на сътрудничеството между България и Виетнам в
Коментари Харесай

България търси начин за по-силно сътрудничство с Виетнам в туризма, търговията и високите технологии

Възможностите за задълбочаване на съдействието сред България и Виетнам в региона на туризма разиска ръководителят на Народното събрание Росен Желязков със секретаря на комитета на Виетнамската комунистическа партия в провинция Нин Бин - Доан Мин Хуан. Това оповестиха от пресцентъра на Народното събрание, представен от Българска телеграфна агенция. 

Българската парламентарна делегация, водена от ръководителя на Народното събрание Росен Желязков, която е на официално посещаване в Социалистическа република Виетнам, се срещна със секретаря на комитета на Виетнамската комунистическа партия в провинция Нин Бин и член на Централния комитет на партията Доан Мин Хуан.

Председателят на Народното събрание Росен Желязков означи, че визитата на българските парламентаристи открива нови благоприятни условия за одобряване на още по-ползотворно съдействие сред двете страни. Ролята на законодателните институции е да проправят път за оптимална работа на изпълнителните органи и се надявам още тази година да има съвещание на Българо-виетнамската смесена комисия, която да прегледа вероятностите за развиване на връзките ни в областите търговия, туризъм, високи технологии, обучение и просвета, акцентира той. Нека в нашия общ блян към напредък, разцвет и благополучие, народите на България и Виетнам бъдат дружно, добави Росен Желязков.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР