Възможностите за ускоряване ремонтните дейности на републиканския път II-86 Средногорци

...
Възможностите за ускоряване ремонтните дейности на републиканския път II-86 Средногорци
Коментари Харесай

Ремонтът на републиканския път Средногорци – Рудозем трябва да бъде ускорен

Възможностите за ускорение ремонтните действия на републиканския път II-86 Средногорци – Рудозем разиска министърът на районното развиване и благоустройството арх. Виолета Комитова с регионалния шеф на Смолян Стефан Сабрутев.

Двамата се сплотиха към мнението, че секторът от пътя, който се ремонтира сега, би трябвало да бъде приключен допустимо най-бързо, защото трасето отива до Граничен контролно-пропусквателен пункт " Рудозем - Ксанти " и е значимо за района.



По време на срещата регионалният шеф показа на министъра основни пътни обекти, които е належащо да бъдат осъществени във допустимо най-кратки периоди и които са от огромно социално-икономическо значение за жителите на област Смолян.

Сред пътните сектори, по които работата би трябвало да се форсира, са обходните пътища на Рудозем и Чепеларе, мостово оборудване на изхода от Рудозем към границата с Гърция, както и пътят Асеновград – Чепеларе.

Областният шеф на Смолян осведоми министър Комитова и за хода на ремонтните работи на пътя Соколовци – Баните, на който се прави цялостна реорганизация на стойност 44 млн. лева Средствата са обезпечени по програмата за настоящ ремонт и поддръжка на АПИ.

По време на срещата районният министър разиска въпроси, свързани с работата на ВиК – Смолян и се срещна с хода на осъществяване на водния цикъл на града.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР