Възможно най-тежкия съперник се падна на Левски. Сините ще срещнат

...
Възможно най-тежкия съперник се падна на Левски. Сините ще срещнат
Коментари Харесай

ЦСКА започва срещу северномакедонци, тежък жребии за Левски в Лигата на конференциите

Възможно най-тежкия противник се падна на Левски. " Сините " ще срещнат гръцкия ПАОК. Това отреди тегленият през днешния ден чоп в Нион за втория прелиминарен кръг на Лигата на конференциите. Българите, които бяха непоставени, ще са домакини в първата среща, която ще се играе на 21 юли, а реваншът в Гърция е седмица по-късно - 28 юли. Останалите благоприятни условия бяха Риека, Витория, Чукарички и спечелилия от дуела сред Лачи (Албания) и Искра (Черна гора).

ЦСКА стартира против Македония (Гьорче Петров) присъединяване в Европа. " Червените ", които бяха подставени, ще са домакини в първия мач, който ще се организира на 21 юли и ще е на стадион " Българска войска ", а реваншът е седмица по-късно в Северна Македония. Останалите евентуални противници на българския отбор бяха Динамо Минск/Дечич, Арис Лимасол, Сабуртало/Партизани и Велес.

Ботев Пд също нямаше шанс. " Жълто-черните " ще играят с кипърския АПОЕЛ (Никозия). Пловдивският отбор, който също беше в урната на по-слабите тимове, ще одобри противника си на 21 юли, след което ще гостува в ответния мач, който по стратегия би трябвало да се играе на 28-и. Ботев можеше да се падне още с Истанбул Башакшехир, МОЛ Фехервар, Арис Солун и Раднички (Ниш).

Лудогорец пък научи евентуалните си противници за втория квалификационен кръг на Шампиоската лига. " Орлите " ще се изправят против ирландския Шамрок Роувърс или малтийския Хибърнианс, в случай че преди този момент отстранят Сутиеска (Черна Гора). При състояние, че преодолеят първи кръг, българите ще бъдат хазаин в първия мач на 19/20 юли, след което ще гостуват на реванша седмица по-късно. В случай, че отпадне от Сутиеска, Лудогорец отива във втори квалификационен кръг на Лигата на конференциите, където ще играя със изгубилия от мача сред норвежкия Бодьо/Глимт и КИ Клаксвик от Фарьорските острови. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР