Възможно ли е това да е по-скоро Z Fold 4s,

...
Възможно ли е това да е по-скоро Z Fold 4s,
Коментари Харесай

Дори служителите на Samsung са разочаровани от „скучния дизайн“ на Galaxy Z Fold 5

Възможно ли е това да е по-скоро Z Fold 4s, в сравнение с Z Fold 5?

Емил Василев преди 7 секунди 3 Сподели

Най-четени

IT НовиниДаниел Маринов - 17:51 | 10.06.2023

Мъжът, който прекара 93 дни на дъното на океана, се е подмладил с 10 години! Ето какви са индикаторите му.

IT НовиниДаниел Маринов - 19:02 | 10.06.2023

Откриха антична гора в Китай, в която може да има безусловно непознати типове

ХардуерСветослав Димитров - 15:10 | 09.06.2023

Умните очила на Xiaomi незабавно се трансфораха в бестселър

Емил Василевhttps://www.kaldata.com/

Ако сте очаквали с неспокойствие Samsung Galaxy Z Fold 5, може би ще останете разочаровани, тъй като се оповестява, че даже някои от чиновниците на Samsung не са удовлетворени от него.

Това изказване идва от лийкъра @UniverseIce, а фокусът на тези хипотетични недоволства явно е „ скучният дизайн “, като чиновници споделят, че „ той даже не може да се назова Galaxy Z Fold4s “.

Ако информацията е вярна това значително подсказва, че дизайнът ще бъде сходен на този на Samsung Galaxy Z Fold 4. Все отново, смарт телефонът няма да е изцяло еднакъв, защото се приказва, че ще има нова панта вид „ водна капка “, която ще разреши на двете половини на екрана да са плоски, когато са сгънати.

Тази нова панта евентуално ще понижи и размера на гънката на екрана, само че това не задоволително, съгласно @UniverseIce, който твърди, че тя ще бъде понижена единствено с 15%. Това въпреки всичко звучи доста по-добре от нищо, само че съгласно известията ще значи, че гънката към момента е доста по-голяма, в сравнение с при сгъваемите смарт телефони на китайските производители.

Лийкърът не посочва съответни марки, само че евентуално има поради смарт телефони като Oppo Find N2 и Xiaomi Mix Fold 2.

Причини да сте позитивно настроени

Разбира се, това са единствено клюки, а те са склонни да бъдат много отрицателни във връзка с Samsung. Плюс това, приключването на информация в никакъв случай не е тъкмо.

Дори и всичко това да е правилно, това не са напълно неприятни вести за идващия сгъваем флагман на Samsung. Според други клюки, Galaxy Z Fold 5 може да получи нови датчици на камерата, по-ярък екран, несъмнено, по-мощен процесор.

Макар това да не звучи като най-големия ъпгрейд в историята, той въпреки всичко може да бъде повече от задоволителен, с цел да може Samsung Galaxy Z Fold 5 да се подреди измежду най-хубавите сгъваеми смарт телефони.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР