Възможно ли е пъдар да стане директор на дирекция „Финанси

...
Възможно ли е пъдар да стане директор на дирекция „Финанси
Коментари Харесай

Само в BulNews! Сензационни разкрития за лидера на ИТН във Видин Милен Милчев

Възможно ли е пазач да стане шеф на дирекция „ Финанси и бюджет “ на огромна община? В България всичко може, изключително пък във Видин, откри организация BulNews.
Избирането на Милен Милчев за регионален координатор на „ ИТН “ в крайдунавския град ни предизвика на създадем журналистическо следствие към неговата персона. Събраната информация ни дава право да попитаме Слави Трифонов дали не се е трансформирал в боклукчийски камион, който минава и обира отпадъците от останалите партии.
В поредност от материали медията ни ще разкрие истината за новоизбрания партиен началник, с цел да могат от управлението на Има Такъв Народ в София и гласоподавателите във Видин да създадат своя осведомен избор.
Годината е 2007. Кандидатът на ГЕРБ Румен Видов печели общинските избори и става кмет. Започва гневна замяна на администрацията. Някъде по това време някой въпреки всичко споделя на градоначалника, че са го блъснали напълно през пръсти и стартират да афишират състезания за набелязаните длъжности.
На този за шеф на Дирекция „ Финанси и бюджет “ се явява и цялостният анонимник Милен Милчев. Младежът няма впечатляваща биография и опит, само че все пак печели състезанието против другия претендент, който 16 години е бил зам.-шеф по икономическата част на тютюневия комбинат в града, а след това и шеф до приватизацията му.
Та този човек - Благой Гайдарски, губи надпреварата против никому незнайния юноша Милен Милчев.
Какви са били преимуществата на спечелилия? Никакви, в случай че деликатно се вгледаме в неговата биография. Момчето е постъпило за първи път на работа на 13 август 2006 година във компанията на майка си „ Биопродукт-Ралица Петрова “ в магазин „ Селска тъга “ като надзирател. През идната година е нараснал от пазач до уредник произвеждане. Няма и един зависещ в счетоводство, няма и нито един управителен от него в региона на стопанската система, не е управлявал и финансов отдел. Така че стажът му от година и половина няма нищо общо с финанси и управителни длъжности. Но печели състезанието, тъй като е деятел на ГЕРБ.
Ако тогава е показал трудова брошура с различен стаж, то от това би трябвало да се заинтересува полицията и прокуратурата. Ако е дал и тапия за приключено обучение, даже и да не е купена, а да е учил задочно, това отново не оневинява този, който е издал заповедта за назначението му на директорското място в общината. Милен Милчев е роден през 1980 година и няма по какъв начин на 27 година да е изучил финанси и да натрупа 6 година опит като началник. Анализирайки всичките тези данни елементарно може да се направи обоснованото съмнение, че назначението му тогава е било нелегално.
А той е трябвало да направи бюджета на община Видин. Мъка, тъга, селска тъга!
Неслучайно Милен Милчев въпреки всичко съумява някак да го приготви едвам през януари, само че единствено 4 месеца по-късно кметът е заставен да изтегли заем от 5 000 000 лева, с цел да се вържат сметките на общината.
Мнозина движимости анализатори настояват, че починалият кмет Румен Видов беше обвиняем точно поради финансовите измами на негови подчинени. Нищо чудно шефът на дирекция„ Финанси и бюджет “ Милен Милчев да е имал главен принос за това…

Очаквайте продължение!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР