Възможно ли е непринудена есенна среща на по чаша чай

...
Възможно ли е непринудена есенна среща на по чаша чай
Коментари Харесай

FesTEAval ни пренася в царството на чая под купола на столичното Ларго

Възможно ли е непринудена есенна среща на по чаша чай да прерасне във вълшебна гала? Тазгодишното издание на FesTEAval събира под купола на столичното Ларго на 18 и 19 ноември ценителите на чая и сплотява ароматната напитка с демонстрации и диалози за просвета, обучение и изкуство.

 

FesTEAval се завръща тази година с грандиозно есенно-зимно издание за пръв път след огромна пауза, с цел да събере феновете на чая в навечерието на най-светлите празници, описват уредниците.

 

В уютната атмосфера на FesTEAval ще бъдат показани разнородни чаени оферти от целия свят, комбинирайки както обичайни, по този начин и съвременни усети. Гости на събитието ще бъдат представители на голям брой дипломатически задачи, в традициите на чиито страни чаят е не просто начин на живот, а израз на просвета, разговор и непосредственост.

 

 

Който е посещавал предходните изложби сигурно знае, че в границите на феста го чака магическа атмосфера, събрала на едно място десетки изложители на чай и артикули, директно свързани с потреблението му.  Гостите ще могат да опитат продукцията както на бутикови вносители и производители, по този начин и от одобрени марки.

 

Приятелските срещи под купола на Ларгото ще бъдат съчетани с културни демонстрации и лекции за здравословния метод на живот, потребни препоръки, презентации и доста много диалози, наситени с прелестни страсти.

 

Ще бъде показана културата на потреблението на чай от всички кътчета на света като се провеждат чаени церемонии, присъщи за другите страни. Организаторите са се подготвили и с разкази за историята на чая, характерните типове чай и способите за приготвянето му.

 

Входът е свободен, а положителното въодушевление – наложително.

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР