Възможно ли е да получите печалби без допълнителен залог? Отговорът

...
Възможно ли е да получите печалби без допълнителен залог? Отговорът
Коментари Харесай

Промоционални кампании на Спорт тото – печалби без допълнителен залог

Възможно ли е да получите облаги без спомагателен залог? Отговорът е позитивен за всички фенове на тотализатора, включили се към програмата за лоялни клиенти " Тото клуб ". Чрез нея участниците в числовите и моментните лотарийни игри получават още един късмет да провокират шанса си. Кампаниите са на друга тема, а облагите в тях извънредно атрактивни.

Първата акция от програмата за лоялни клиенти започва на 1-ви юни 2019 година и бързо печели изключителна известност. Този мощен старт дава началото на още девет акции, в които са раздадени десетки парични и предметни
бонус облаги.

По този метод най-големите късметлии измежду участниците се снабдиха с автомобил, преносими компютри, фотоапарати, смарт часовници, смарт телефони, плейстейшъни и 4К тв приемници.

Спорт Тото следва концепцията за популяризация на всеобщия спорт, а програмата " Тото Клуб " спомага за това, като предлага кампанийни награди като колела и ваучери за закупуване на спортни артикули.

От 13-ти юли 2020 година започва най-новата акция, под наименованието " Олимпийски Тото завършения ". За да вземете присъединяване в нея е належащо да се включите в програмата за лоялни клиенти. За задачата посетете най-близкия тото пункт, където ще получите изцяло гратис своята карта " ТОТО КЛУБ ". Любителите на онлайн залозите също могат да натрупат точки в акцията, като се записват на www.toto.bg. Десет
бонус точки в персоналните карти " Тото клуб " ви дават късмет за присъединяване в чоп за 33 ваучера за спортни артикули, всеки на стойност 300 лв.. Подробности по какъв начин за промоционалната акция, числовите и моментните лотарийни игри, можете да научите на уеб страницата www.toto.bg или на телефон 0700 17 771, цената на едно позвъняване е съгласно самостоятелният ви тарифен проект.

В четвъртък, всички участници в 57-ми тираж имат действителни благоприятни условия за разнородни облаги.

Най-желаният
джакпот в играта " 6 от 49 " се чака да доближи сумата от 2 700 000 лв.. В играта " Тото 2 - Зодиак " облагите доближават до 3 000 000 лв., а в играта " 6 от 42 " прогнозният джакпот е 805 000 лв.. Топ новината е, че във " Втори тото късмет " на играта " 6 от 42 " облагите ще доближат до рекордните 105 000 лв..

Крайният период за приемане на
залози е този четвъртък до 18 часа в тото пунктовете и онлайн на уеб страницата www.toto.bg.

Потърсете шанса си, с цел да ви откри и той!
 Над 6 450 000 лв. ще доближат облагите в игрите на СПОРТ ТОТО за тирaжа в неделя
Над 6 450 000 лв. ще доближат облагите в игрите на СПОРТ ТОТО за тирaжа в неделя

Джакпотите в игрите на ТОТО 2 не престават да нарастват

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР