Възможно ли е да получа пратка, без да дебна кога

...
Възможно ли е да получа пратка, без да дебна кога
Коментари Харесай

Умно и бързо: Как по-лесно да получа пратките си от куриера

Възможно ли е да получа пратка, без да дебна по кое време ще пристигна куриерът? Може ли услугата да е толкоз гъвкава и комфортна, без значение какъв брой съм претрупан, че все едно е направена особено за мен?
Доскоро беше друго. Често получавам колета. Тъй като по през целия ден съм на работа, давам на изпращачите адреса на офиса ми. Нещата обаче са динамични и се трансформират – става известно, че тъкмо в деня когато куриерът би трябвало да пристигна, няма да съм в офиса. Не желая да занимавам сътрудниците, и те си имат работа, а и това е моя персонална покупка. Нямам избор, звъня на прът центъра, пренасочвам пратката. И единствено притискам палци да не се окаже, че отново няма да съм на адреса.
Всичко това обаче към този момент е в историята с помощта на услугата " Смарт надзор " на „ Спиди “. Всеки към този момент може да управлява своите колета елементарно и бързо. И поради идващите Коледни празници, съм сигурен, че ще “Смарт контролът “ няма да е просто улеснение, а нужда.
И ето по какъв начин работи „ Смарт надзор “.
В момента, в който е ясно по кое време ще те посети пощальон на компанията, получателят получава известие по Viber или като SMS. To съдържа линк, в който, с изключение на цялата информация за пратката - дължима сума, адресант, наличие и така нататък, я има и основната опция - да пренасочиш доставката там, където искаш. Включително и към над 500-те офиса и автомата на „ Спиди “ в цяла България. Това взема решение казуса с идването на пратката тъкмо там където ще ти е най-удобно да я получиш. Може просто да я пренасочиш към офис или автомат и да отидеш да я вземеш, когато имаш опция.
И по този начин - неочаквани срещи с клиенти отвън офиса? Точно през днешния ден ще си Home Office? Няма проблем! Във всяка една обстановка може да разчиташ на смарт контрола. Функционалностите му включват и следене на пратката и отлагането ѝ за идващ ден.
Така оттук насетне може да забравим всички компликации, с които започнахме. За да може пратката да попадне в твоите ръце, най-лесно е да я контролираш с...твоите ръце. Ето и малко видео, която изяснява новия " Смарт надзор ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР