Възможно ли е да има атаки от страна на Русия

...
Възможно ли е да има атаки от страна на Русия
Коментари Харесай

Владимир Путин с пряка заплаха към НАТО: Те дадоха оръжие на Киев, а ние няма да оставим нещата така!

Възможно ли е да има офанзиви от страна на Русия против военни бази на НАТО в Европа? Положителният отговор на този въпрос става все по-плашещо сериозен. Руският президент Владимир Путин съобщи, че НАТО непосредствено се меси в делата на Русия и Украйна, като по този метод се трансформира в страна в спора.

 

" Те настояват, че са неутрални, само че в това време не стопират да изпращат оръжия, техника и муниции, освен това без да получават пари за тях. Това е индиректна интервенция в спора ни с Украйна. Отделно от това е реалност, че Вашингтон желае да унищожи някогашният Съюз на съветските социалистически републики и в частност Руската федерация. Ние не можем да допуснем това, тъй като нашия народ няма да оцелее при един подобен конфликт ", съобщи още Путин.

 

Президентът също по този начин даде да се разбере, че нуклеарните оръжия са последна стъпка за него. " Оттеглянето от " Нов СТАРТ " не е инцидентно или зле премислено действие. Ние имахме контракт с Вашингтон, а не с НАТО по въпроса. След държанието на Съединени американски щати посредством алианса, взехме решение да се оттеглим и да премислим нещата. И най-неочаквано всички останали страни, под натиска на Белия дом взеха решение да се включат в пакта " Нов СТАРТ ",допълни още Путин.

 

Накратко, Кремъл пази военните си офанзиви в Украйна с претекста, че желае да възроди Съюз на съветските социалистически републики. Но защото е срещнал отпор от страна на Украйна, възнамерява да изостави тази концепция, само че не и да разреши разпадането на федерацията в актуалната й целокупност...

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР