Възможно ли е Андреа да изглежда слаба? Да, но само

...
Възможно ли е Андреа да изглежда слаба? Да, но само
Коментари Харесай

Огромната Десислава с минижуп

Възможно ли е Андреа да наподобява слаба? Да, само че единствено в случай че застане до своята колежка Деси Слава. Блондинката от Гълъбово от много години не може да се втали. Въпреки че непрекъсната гладува, ангелогласната певица все не може да отслабне и съгласно източници на „ Уикенд “ Деси тежи към 80 кг, което е прекалено много за скромния й растеж от 160 см. На фотосите в обществените мрежи чалга идолката наподобява слаба като вейка, а в действителността е безусловно двойна.



Наш кореспондент попадна на снимки от присъединяване на певицата и остана шокиран от типа й. Деси има големи бедра, които напряко стряскат. Въпреки габаритите си, чаровната изпълнителка се е барнала в къса рокля, извънредно несъответствуваща за едрото й тяло. Именно несъответствуващото й облекло и вталяването с компютърни стратегии играят неприятна смешка на изпълнителката, която отнася жестоки рецензии за типа си. Всъщност Деси Слава не яде доста, само че от 4 години има съществени хормонални проблеми. Лекари са разкрили тиреоидит на Хашимото на надарената изпълнителка. Тя има проблеми с щитовидната жлеза.

Блондинката от Гълъбово е качила най-малко 30 кг над стройната си в миналото външност. Тя губи борбата с качените килограми, само че повода не е в безразборното ядене, а тъй като има проблеми, пречещи й да поддържа естествена фигурата си. Все отново това не я оправдава, тъй като нейната колежка Ивана също много години водеше безуспешна борба с кантара, само че откри, че има Хашимото и взе ограничения.

Ивана овладя хормоналните си проблеми и съумя да отслабне до неразбираемост, само че даже и когато беше по-пухкава, в никакъв случай не си позволяваше да върви с къси и впити тоалети, които да демонстрират минусите й. Деси прави тъкмо противоположното и постоянно е облечена по този начин, както се издокарваше, когато тежеше 50 кг. Именно несъответствуващото облекло на фолк дивата я прави за смях измежду почитателите й, които харесват гласовите й благоприятни условия, само че не й напъните й да се вживява на слаба мацка-изкусителка.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР