Възможно жената да е била изнудвана или манипулирана. Тиха, спокойна

...
Възможно жената да е била изнудвана или манипулирана. Тиха, спокойна
Коментари Харесай

Психолог описа профила на банковата служителка, източила почти 1 млн. лв.

Възможно дамата да е била изнудвана или манипулирана. Тиха, спокойна и податлива на операции. Така престъпният психолог проф. Калин Гайдаров разказа банковата служителка от Варна, която беше задържана за присвояването на близо 1 млн. лева
Той добави, че парите са огромно прелъщение и има доста случаи, в които хората не могат да устоят, когато работят с огромни суми. Според арестуваната служителка, парите са били изпращани на мъж в Монтана, с който са поддържали връзки единствено в Интернет и в никакъв случай не са се виждали.
" Виртуалният сътрудник може да съществува, общуването в мрежите е задоволително пълноценно за характерна категория хора, които нямат задоволително контакти в действителната среда ", уточни проф. Гайдаров в изявление за bTV и сподели още, че има догадка сътрудникът да е фиктивен воин. Въпросният мъж към момента не е арестуван от органите на реда.
По думите му възрастта на жена е основна, тъй като тя е на 38 години и е необвързана. Това съгласно проф. Гайдаров я прави податлива на операции от мъж. Експертът уточни, че е неприемливо банката да не забележи източването 3 години.
Предполага се, че за този интервал банковата служителка е направила към 50 тегления на средства от непознати сметки. Всеки път сумата е била друга, като главно е варирала сред 5 и 20 хиляди лева От банката обаче подават сигнал в прокуратурата едвам при започване на тази седмица.
" Днешното време е софтуерно, не трябва да изключваме хипотезата, че казусът е действителен. Това са значими аспекти от човешкия живот и в случай че нямаш построена обществена визия, ти можеш да си въобразяваш някакви неща, които са странни за обществото ", уточни престъпният психолог.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР