Възможно е заемите, които страната ни взе вчера, да са

...
Възможно е заемите, които страната ни взе вчера, да са
Коментари Харесай

Октай: Може Борисов да се откупува от задкулисието с новия заем

Възможно е заемите, които страната ни взе през вчерашния ден, да са последният опит на премиера да откупи зависимостите си от задкулисието. Това сподели за обзорното предаване „ Това е България “ на Радио „ Фокус “ политически анализатор Осман Октай.

Оставката е естественият ход, който Борисов може да вземе, само че има и различен, изясни анализаторът.

„ Другият вид е посредством милиардите, които към този момент са в портфейла на българското държавно управление, Борисов да направи вероятното, с цел да покрие зависимостите си от задкулисието и да довърши по този начин наречения „ Балкански поток “, с цел да си изплатят кражбите от „ Южен поток “. В идващите дни и седмици всичко това ще е предмет на вниманието ни и на вниманието на европейските управляващи “, разяснява той.

Протестите у нас осветиха европейските институции за това, което се случва с техните пари. Фактът, че младежите, които стачкуват и не разрешиха митингът им да бъде яхнат от представители, приказва добре за тях. Демокрацията би трябвало да се отвоюва всеки ден, сподели още Осман Октай. В моментът, в който жителите изтърван контрола над властта, тя става корумпирана, добави анализаторът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР