Възможно е току-що да е започнало, но треската на Острова

...
Възможно е току-що да е започнало, но треската на Острова
Коментари Харесай

Двойките на Острова на любовта „нямат химия“ и „автентичните“ победители вече са очевидни – но една звезда вдига червени знамена

Възможно е преди малко да е почнало, само че треската на Острова на любовта към този момент обгръща нацията.

За първи път двойките бяха сдвоени посредством поврат, който ги накара да класират противоположния пол за това кой би бил най-хубавият сътрудник - от най-хубавия към най-лошия.

А психологът и специалист по връзките Джо Хемингс има вяра, че тя към този момент е схванала кой ще завоюва шоуто, както и кои двойки са тръгнали към крах.

Освен това тя извънредно разкри за какво Джоуи Есекс идването е настроено да хвърли котката измежду гълъбите - и кои девойки може да са най-конкурентни.

Първото предизвикателство на островитяните ги видя да се разделят на девойки и момчета, преди да класират кой човек от противоположния пол е най-близо към материал за връзката, единствено въз основа на първите усещания.

След бруталната игра, водещата Мая Джама заяви новината, че двойките ще бъдат избрани съгласно класирането им, тъй че синглите, които са дали своят вот най-високо, ще бъдат дружно и т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР