Възможно е разпилените доларови банкноти да са знак от похитителите,

...
Възможно е разпилените доларови банкноти да са знак от похитителите,
Коментари Харесай

Журналист със сензационна версия за отвлечения Адриан и разпилените долари в близост до зловещото престъпление!

Възможно е разпилените доларови банкноти да са знак от похитителите ”, счита репортерът на bTV Росен Цветков, който следи случая с отвличането на 25-годишния Адриан Златков. Припомняме, че през вчерашния ден долари се разлетяха из Околовръстния път, а столичани спираха с колите си да ги събират.

„ Обяснението на Министерство на вътрешните работи е, че се е разпилял атрибут на кино продукция. Попитах коя е тази продукция, не ми казаха”, добавя Цветков. Отделно, в формалното известие на Министерство на вътрешните работи написа, че в 18 ч. пътни служители на реда са видели по какъв начин се разпиляват тези банкноти – ние бяхме в 18:20 ч. там и полиция нямаше”, безапелационен е репортерът.

„ Трудно е да кажа дали има връзка, а и да има – от Министерство на вътрешните работи няма да го признаят сега, тъй като става въпрос за похищение. Може да е някакъв знак от похитителите, тези банкноти да приказват нещо – дали е заплатен откуп с подправени пари или да им споделят какъв брой пари би трябвало да съберат”, разяснява журналистът.


Снимка: bTV

Въпреки формалната версия на Министерство на вътрешните работи съгласно него е извънредно необичайно съвпадане това да се случи навръх това място, което е доста покрай мястото на престъплението.

" Целият път беше отрупан с банкнотите, тичаха и ги събираха в торби. Вижда се, че тези долари не са същински. Тези, които са го отвлекли, са експерти, тъй като няма никакви очевидци или камери. Може да е инсценирана злополука или полицейска акция ", позволи Цветков.

Както БЛИЦ заяви, вътрешният министър Валентин Радев удостовери в ефира формалната версия на Министерство на вътрешните работи, че парите са кино атрибут.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР