Възможно е присъдата на Анита Мейзер за убийството на Николай

...
Възможно е присъдата на Анита Мейзер за убийството на Николай
Коментари Харесай

Сензационен обрат, свързан с Анита Мейзер и бруталното убийство на мъжа й Николай

Възможно е присъдата на Анита Мейзер за убийството на Николай Димов да се окаже по-тежка. Според прокуратурата с изключение на в убийството на Николай, тя е отговорна и в подкупване на служители на реда, с цел да не остане в ареста.

В началото на процеса Мейзер направи признания, само че тя се отхвърли от тях. Точно по тази причина тя няма късмет да понижи с 1/3 присъдата, която ще й бъде наложена от Варненският съд тази седмица.

Анита Мейзер бе арестувана от август 2016 година, откакто в дома й бе открит мъртъв брачна половинка й Николай Димов. Той бе открит удушен със стегнати свински опашки към врата. Кабелните връзки са сложени от Анита. Тя споделя, че той я предиздвикал да ги стегне, а по-късно се задушил, тъй като не съумял да ги скъса.

Анита бе наказана на 4 години и половина затвор за убийството по несъобразителност. Със самопризнанията си получи 3 години зад решетките, като към този момент е излежала една, до момента в който тече делото.

Процесът бе върнат за преразглеждане от втората инстанция и Мейзер употребява момента, с цел да се откаже от показанията си, написа столичен всекидневник.

Тя твърди, че е била подведена от прокурор Виолета Радева да си признае. В подмяна й дали обещание на 90% да я пуснат на независимост.

Така, в случай че варненските съдии дадат още веднъж същата присъда, Анита не може да се употребява от съкращаването на наказването си и ще остане година и половина от горната страна.

На последните съвещания всички претенции на Петранка Димова - майка на починалия, бяха отхвърлени от съда.

Поверениците й, които към този момент са трима, упорстваха за нови послесмъртни експертизи, като даже показаха самостоятелна експертна оценка, направена в София.

В нея се твърди, че Николай е бил първо ударен, по-късно вързан със свинските опашки. Според медиците е допустимо да се е задавил от притока на кръв, шуртяща от счупения му нос.

Те считат и че някой може да е натискал устата и носа му и това да е ускорило задушаването. В поддръжка на това са кръвонасядания отвътре на устните му, синини по бузата му и контузия от удар в тила с изострен предмет. Този разбор не бе позволен за разискване в правосъдна зала.

Процесът продължава да се води по обвиняване за непредумишлено ликвидиране. До момента обаче никой не загатва и дума за подкупа, който се твърди, че Мейзер е предложила. Дали ще бъде наказана за тези изказвания на еднообразен, ще стане ясно тази седмица.

Ако остане единствено обвиняването за убийството, Анита може да се размине и с условна присъда.

А в това време се твърди, че зад решетките Мейзер написа... автобиография. И даже твърди, че имало претенции от няколко американски продуценти да опишат историята й.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР