Възможно е първата политическа сила да излезе с нова номинация

...
Възможно е първата политическа сила да излезе с нова номинация
Коментари Харесай

Продължаваме промяната ще обсъди и други имена за премиер

Възможно е първата политическа мощ да излезе с нова номинация за министър-председател. " Продължаваме промяната " (ПП) ще обсъдят и други имена за министър председател с изключение на Кирил Петков, сподели пред Нова телевизия шефът на парламентарната им група Андрей Гюров.

Очаква се партията да се събере в четвъртък. За нова номинация упорстват от Българска социалистическа партия. В сряда соцпартията показва неспокойствие от, че е взел решението еднолично. От Българска социалистическа партия обявиха, че няма да поддържат нов кабинет с него отпред.

В четвъртък Петков, с цел да ги убеждава, че има и по-важни тематики. Тя обаче разяснява, че не са трансформирали позицията си.

" Това е тематика, която не е първата, която обсъждаме с нашите съдружни сътрудници. Аз съм убеден, че ще се намерят отговори на всички въпроси. В Политическа партия има задоволително хора, които са готови да заемат разнообразни постове, само че това не е пазар за булки ", съобщи Гюров.

Той самият съобщи, че неговото име не е било обсъждано за поста и сподели, че това не е вид. Шефът на парламенарната група бе питан и за някогашния ръководител на Народното събрание Никола Минчев. Той го дефинира като доста квалифициран.

Гюров съобщи, че на следващия ден той ще бъде президентството дружно с индивида, който ще одобри мандата за сформиране на държавно управление. След това те имат една седмица, с цел да търсят поддръжка.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР