Възможно е отмъщение, при всички случаи е поръчково и са

...
Възможно е отмъщение, при всички случаи е поръчково и са
Коментари Харесай

Следовател за убийството на Къро: Възможно е някой да се страхува от това какво знае Къро

Възможно е възмездие, при всички случаи е поръчково и са убити и почтени хора. Или тези, които са влезнали, евентуално с щурм, се познават и с цел да няма живи очевидци, са били убити. Или става дума за фамилиарност и грубост. Възможно е някой да се опасява от това какво знае Къро или да е нарушил непознати ползи. Това сподели за NOVA юристът и следовател Андрей Цветанов. 

Според него Къро най-вероятно е очаквал да го атакуван. " През 2005 година персонално го разпитвах за убийството на Георги Илиев. И двамата с Таки пристигнаха с бронирани коли. ВИС към този момент не съществува, само че през 90-те кадруваха в полицията и правосъдната система. Охраната не всеки път оказва помощ при опити за ликвидиране ", изясни той. 

По думите му зам.-главния прокурор Сарафов би трябвало да показа с ДАНС от какво се опасява. " Някои хора не са излизали от мутренските години ", уточни Цветанов. 

По-рано през днешния ден стана ясно, че в Кейптаун са убити търсеният от Интерпол Красимир Каменов-Къро, брачната половинка му, икономка и негов охранител. Последно името на Къро беше в медиите преди месец и половина, когато основният прокурор Иван Гешев заприказва за скрит план против прокуратурата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР