Възможно е обаче съдът да прецени, че тъй като той

...
Възможно е обаче съдът да прецени, че тъй като той
Коментари Харесай

Вече Е Ясно: Ето Каква Ще Бъде Съдбата На Чудовището Северин

Възможно е обаче съдът да реши, че защото той е кооперирал на службите, може да бъде освободен. Възможно е обаче и поради тежестта на осъщественото закононарушение, поради обвиняванията които към този момент са пристигнали от България, поради признанията, които явно той е направил през вчерашния ден, съдът да реши, че е належащо и неотложно той да остане затворен.

" В случай като този законът планува период от 10 дни. След това зависи дали българските органи ще го екстрадират със аероплан или ще има бъде възложен аероплан. Всички тези организационни въпроси са свързани с осъществяването на екстрадицията. А Апелативният съд в Целе ще взема решение през днешния ден единствено дали арестуваният да бъде пуснат на независимост или да остане в ареста до екстрадицията ", разяснява Бернд Колкмайер.

Съгласието на обвинения за т.нар " опростена процедура " се явява решаващо.

Нека напомним една друга огромна, шумна интернационална заповед за задържане - тази на каталунския водач Карлес Пучдемон. Тогава немските управляващи месеци наред не решаваха единствено тъй като доста дълго време трябваше да се съпоставя обвинителният акт от Каталуния с наказателния кодекс на Федералната република, което в този случай е съпоставимо.

Освен това е допустимо по време на процеса обвиненият да изкаже опасения, че в родината му против него ще бъде осъществено гонене. Такъв случай в българската правосъдна процедура също има с един различен издирван с европейска заповед и до този миг не екстрадиран - Цветан Василев. В този случай съдът също приема съответните причини.

За това е решителен фактът, че българинът е дал единодушие през вчерашния ден по време на разпитите в съда да бъде приложена против него " опростена процедура ", което дава опция въз основа на закона за взаимна правосъдна процедура сред съдилищата на Германия и Европейски Съюз - върху тази основа правосъдните органи стъпват и ще решат в границите на 10 дни той да бъде изпратен назад.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР