Възможно е неваксинирани тенисисти да бъдат допуснати до участие в

...
Възможно е неваксинирани тенисисти да бъдат допуснати до участие в
Коментари Харесай

Възможно е да допуснат неваксинирани тенисисти на Аустрелиън Оупън

Възможно е неимунизирани тенисисти да бъдат позволени до присъединяване в Откритото състезание на Австралия, макар че през предходната седмица представители на държавното управление на страната оповестиха, че единствено изцяло имунизирани играчи ще могат да играят в Мелбърн.

В Австралия е въведено предписание за наложителна имунизация на професионалните спортисти, а предходната сряда имиграционният министър на страната Алекс Хоук съобщи, че в Австралия ще бъдат допускани единствено хора със приключен цикъл на имунизация против Covid-19, потвърждавайки думите на Даниел Андрюс, министър председател на щата Виктория, където се намира Мелбърн.
 Топ тенисист е с Covid-19 Топ тенисист е с Covid-19
Белгийският тенисист Давид Гофен съобщи, че е дал позитивна проба за ковид. Заради болестта белгийският тенисист ще пропусне...

Кореспонденцията сред уредниците на Аустрелиън Оупън и Женската тенис асоциация (WTA) обаче демонстрира, че въпреки всичко може да има и компромис за неимунизираните тенисисти. Това разкри тенис журналистът Бен Ротънбърг. " Тенис Австралия е изпратила имейл на WTA, че изцяло имунизираните тенисисти няма да би трябвало да карат карантина. Неваксинираните ще могат да влязат в страната, само че ще би трябвало да изкарат 14-дневна карантина в хотел и да се тестват постоянно за коронавирус ", съобщи Ротънбърг, който прецизира, че тези правила не са дефинитивни и към момента могат да се трансформират с решение на здравните управляващи на Австралия.

В началото на предходната седмица международният номер 1 и деветкратен първенец в Австралия дали да взе участие на най-силния си шампионат от Големия шлем поради коронавирус рестриктивните мерки и отхвърли да разкрие дали е имунизиран против вируса.

Аустрелиън Оупън 2022 ще се организира в интервала 17-30 януари.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР