Възможно е. Изниква несъмнено споменът за 2001 г. Ще е

...
Възможно е. Изниква несъмнено споменът за 2001 г. Ще е
Коментари Харесай

Георги Харизанов и Кънчо Стойчев се присмяха на Харвардите за преговорите на живо: Аматьорщина! Ако го направят, си заминават веднага

Възможно е. Изниква безспорно споменът за 2001 година Ще е мъчно да се случи нещо чак толкоз необикновено. Важна е интензивността. Така политологът Георги Харизанов разяснява по Нова телевизия идния в неделя балотаж на президентските избори и дали проф. Анастас Герджиков може да обърне резултата в своя изгода.

" Дебатът няма да изиграе основната роля, а интензивността “, съобщи от своя страна социологът Кънчо Стойчев.

" Интересът на всички жители е да има мощно и устойчиво ръководство, само че дали тъкмо това би била сполучливата формула? ", разяснява Георги Харизанов дали

Според Кънчо Стойчев, доста евентуално е договарянията за нов кабинет да бъдат сполучливи. " И четирите партии няма къде да вървят. Ако в този момент провалят мандата, повече няма накъде да вървят ", уточни той. И добави, че в договарянията егото би трябвало да се не помни.
свързани новини52220на 16.11.202118676на 15.11.2021
" Доста хора подадоха оставки тези дни. С партия със спадащо доверие е мъчно да се направи дълготрайно ръководство. Избирателите са наясно, че синтетична коалиция, основана в последния миг, уплътни атни-ГЕРБ вота “, съобщи още Харизанов.

“Ако това го създадат, държавно управление няма да има. Германците не го вършат онлайн, те да не са простаци? Да си вземат думите обратно и да не приказват такива нелепости. Ако го създадат, си отпътуват незабавно ", разруши Стойчев на пух и прахуляк концепцията на да излъчват онлайн договарянията сред партиите за сформиране на държавно управление.

" Това е аматьорщина. Ако се мине в тази сфера на бистрота, ще построим и Белене, и Козлодуй “, поддържа го Георги Харизанов.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР