Възможно е до края на мандата на този европейски парламент

...
Възможно е до края на мандата на този европейски парламент
Коментари Харесай

Докладът на ЕК отчитал и щедрия Бюджет 2019

Възможно е до края на мандата на този европейски парламент и комисия България да бъде призната в Шенген , по въздух. Това допуска министър председателят Бойко Борисов, който се базира и на настройката, изказана и на конгреса на ЕНП предходната седмица.

" Няма нещо, което да ни стопира в тази сфера ", съобщи Борисов в коментар при започване на постоянното държавно съвещание.

 България и Румъния в Шенген изиска Европейската комисия
България и Румъния в Шенген изиска Европейската комисия

Европейската комисия предложи ограничения за запазване и подсилване на Шенгенското пространство

Борисов е уверен, че в случай че актуалната позитивна наклонност за промени в правосъдната система продължи и в случай че напредъкът се резервира трайно и необратимо, то процесът по този механизъм за България може да бъде завършен преди края на мандата на актуалната комисия.

Борисов разяснява и провеждащите се митинги в страната с реторичен въпрос: " Това ли желаят митингите - да спре битката. Това ли е оценката, че България е тресавище ", съобщи Борисов и уточни, че тъкмо това е споделил претендентът на европейските социалисти за ръководител на Европейска комисия.

Докладът на Европейската комисия директно кореспондира с най-щедрия бюджет в историята на България към всички класи от много време насам, коменитра още министър председателят вчерашния мониторингов отчет, от който властта е извънредно удовлетворена.

По думите на Борисов спомагателните средства в бюджета са с помощта на работата на всички чиновници на прокуратурата, на Министерство на вътрешните работи и на приходните организации.

 Властта се похвали с мониторинговия отчет Обновена
Властта се похвали с мониторинговия отчет

Реформите в България са в името на жителите, не са за доклад, твърди Захариева

Борисов реагира и с отвращение на обвиняванията за политическо вмешателство във връзка с фигурата на Атанас Семов, през вчерашния ден положил клетка като арбитър в Конституционен съд. Припомняме, президентът Радев дефинира като политически напън решението на прокуратурата да ревизира отхвърли от следствие на Семов.

Борисов напомни, че с решение на Министерския съвет от 2015 г, държавното управление е одобрило Атанас Семов за общоприет юрист в съда на Европейски Съюз. Тогава неговата кандидатура е върната, а Борисов му поискал триумф.

Премиерът честити назначенията на всички конституционни съдии , като сподели, че даже и не го познава.

 Новите конституционни съдии поставиха клетва
Новите конституционни съдии поставиха клетва

Мандатът им ще бъде 9 години
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР