Възможно е да стигнем до ротация в управлението, но зависи

...
Възможно е да стигнем до ротация в управлението, но зависи
Коментари Харесай

Владислав Панев: Регулаторите са по-важни от живота на кабинета


Възможно е да стигнем до ротация в ръководството, само че зависи от волята на всички сътрудници, че държавното управление е в положение да прави промени оттатък наложителните . Това съобщи заместник-председателят на ПП/ДБ Владислав Панев пред bTV.

По думите му, в случай че държавното управление може да съществува няколко седмици, когато се избере началник на регулатор, неговият мандат е 6 години. Регулаторите са по-важни от съществуването на държавното управление , уточни Панев и добави, че битката кой ще оглави регулаторите в страната, е доста значима.

Той счита още, че бюджетът елементарно ще бъде вкаран в недостиг от 3% , който да срещне поддръжката на политическите партии в Народното събрание. Владислав Панев е на мнение, че ГЕРБ/СДС би трябвало да изтеглят Иванка Динева за шеф на Националната здравноосигурителна каса (НЗОК), като през днешния ден няма да бъде определен ръководител на Касата. ПП/ДБ имат съществени запаси към претендента на ГЕРБ за НЗОК.
 Депутатите одобриха разпоредбите за избор на шефовете на Сметната палата, Българска народна банка и НЗОК
Депутатите одобриха разпоредбите за избор на шефовете на Сметната палата, Българска народна банка и НЗОК

При игра с падащи кворуми и болшинства

Владислав Панев посочи още, че няма заричане ръководителят на парламентарната група на " Продължаваме промяната " ПП/ДБ няма да имат претендент за шеф на Българска народна банка, като е по-вероятно

Относно констатацията на службите, че войната може да се придвижи отвън границите на Украйна, Панев съобщи, че Русия има вкус освен към Украйна, само че и към Молдова и страните от сивата зона - Грузия. България би трябвало да дава оръжия и, тъй като апетитът на съветската мечка идва с яденето , уточни Панев. Ако се види, че Русия има по какъв начин да заграбва територии безнаказано, апетитът ѝ ще се усилва, тъй като няма опасност за имперската сигурност.

За решението на Народното събрание да продаде р, Панев го намира за уместно и свястно, тъй като България няма потребност от тях. Проектът АЕЦ " Белене " даже не трябвало да стартира, по думите му. Енергийни проблеми в България няма, цените се върнаха на прилични равнища. Даже има остатъци на електрическа енергия сега, разяснява депутатът.
 ПП/ДБ няма да дадат на ГЕРБ да вършат дълго ръководство
ПП/ДБ няма да дадат на ГЕРБ да вършат дълго ръководство

Нито са подготвени да бъдат заслон за всички останали партии
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР