Възможно е да изглеждате с 10 години по-млади на възраст

...
Възможно е да изглеждате с 10 години по-млади на възраст
Коментари Харесай

Не в “бабешкия вариант”: 7 неща за жените над 50 години, за да изглеждат млади и модерни

Възможно е да изглеждате с 10 години по-млади на възраст над 50 години. За задачата не е нужна машина на времето, а единствено умишлено да избирате облеклата си, да съчетавате нюансите си и да не пренебрегвате аксесоарите си. Ето 7 неща, които обезпечено ще подмладят по-зрялата визия.

Основни дънки

Дънките придават съвременен привкус на всяка визия. Или тъмносини, или тъмносини. Просто изглаждат стила. Лаконична кройка, без натрапчиви елементи под формата на декоративни шевове, протривания и дупки – това е, което ви би трябвало!

Кашмирен пуловер

Кашмиреният пуловер наподобява необикновено нежно и женствено, изключително в композиция с пола. Кашмиреният пуловер може да бъде сменен с джемпър. Мек и топъл, той елементарно би се вписал в пролетния дрешник на една дама.

Ниски обувки за тичане

Една самоуверена жена постоянно наподобява по-млада. Именно комфортните обувки придават на походката елегантност, а на дамата убеденост в личната й неотразимост. Изберете ниски модели за вървене – ботуши, маратонки, мокасини или сандали. Комфорт и жанр в една бутилка!

Суитшърт

На възраст 50+ не е нужно да вършиме взаимни отстъпки със спортното облекло. Този суитчър може да ви помогне образно да “нулирате ” няколко години. Модел в спокойни, сдържани тонове – отлично решение за всеки ден.

Не по-зле на зрелите дами наподобяват цветните потници. Например сочната фуксия преференциално “съживява ” облеклото и акцентира характерността на притежателката си.

Шал

Трудно е да се надцени смисъла на аксесоарите в облика. През зимата те са топли шалове, а с настъпването на топлината дамите украсяват тоалетите си с шалове. Достатъчно е да преметнете аксесоара през раменете си и обликът мигновено се преобразява!

Шаловете могат да бъдат едноцветни или с принт. Големият шал с ресни освен ще освежи пролетния ви комплект, само че и ще ви стопли в хладния ден.

Кожени облекла

Да извършите облика допустимо най-стилен и съвременен е допустимо с кожени облекла. Най-често дамите 50+ избират панталони. Цветната матова кожа е добър избор.

Полите и роклите също акцентират чувството за жанр. Миди дължината е наложителна.

Дамска блуза.

Какво може да бъде по-завладяващо от една блуза. За да изглеждате по-подмладено, изберете блуза със спретнати кормила, бухнали ръкави и яка с панделка. Блузи от натурален памук, коприна или сатен ще се впишат идеално в антиейдж дрешника.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР