Възможно е да има други източници на кофеин освен кафето

...
Възможно е да има други източници на кофеин освен кафето
Коментари Харесай

Седем изненадващо богати на кофеин храни и напитки, които може би са причината да не можете да спите

Възможно е да има други източници на кофеин с изключение на кафето - и прекалено много от стимуланта може да е неприятно за вашето здраве.

Кофеинът освен затруднява заспиването, само че също по този начин може да аргументи безпокойствие и главоболие. NHS не дава горна граница за дневен банкет на кофеин, само че други източници предлагат ограничаване от 400 mg дневно. Някои кафета от търговски вериги могат да съдържат към половината от тази цифра.

И по този начин или другояче бременните дами не би трябвало да надвишават 200 mg дневно, споделят спортните диетолози. Експертите споделиха препоръки по какъв начин да избягвате в допълнение кофеин от други източници, като да вземем за пример газирани питиета.

Дори да замените кафето си с чаша чай може да не е от изгода, защото някои чайове също съдържат стимуланта - въпреки и в по-малко мощ на звука. Плодовите чайове обаче не съдържат кофеин.

Има способи да се заредите с сила и без кафе, акцентират специалистите. Закуските с високо наличие на протеини, като да вземем за пример гръцкото кисело мл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР