Възможно е да е имало помагачи в убийството на Пейо

...
Възможно е да е имало помагачи в убийството на Пейо
Коментари Харесай

МВР допуска още арести заради убийството на Пейо Пеев

Възможно е да е имало помагачи в убийството на Пейо Пеев, за което са упрекнати майка и щерка. Може да има още арестувани и кръгът на обвинените да се разшири. Това съобщи пред bTV основният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев.
 
В основата на убийството най-вероятно стои спор за наставнически права. Експертизите ще дадат още светлина за развиването на закононарушението, съобщи Коцев. Пейо Пеев бе удушен в автомобила си като се допуска, че причинителите са Габриела Стоева и майка й Красимира Трифонова. Допуска се обаче, че те не са работили сами.
 
Предстои да бъдат показани още доказателства и да се обоснове непрекъснатото задържане на Габриела, която сега се намира под домакински арест. Колата с натрупа на Пейо бе открита покрай хижа " Алеко ”. Смята се, че Красимира Трифонова е закарала колата там, само че се проверява по какъв начин се е прибрала.
 
Коцев удостовери думите на адвокатката на Пейо Пеев, която преди дни описа за писмо до нея, в което жертвата споделя версия, съгласно която е тровен с опиати.
 
Рангел Бизюрев, който е главният обвинен за убийството на Митко от Цалапица, се чака да бъде екстрадиран в България от Дания, съобщи Живко Коцев. Главният секретар разяснява още, че акцията в парцелите на Васил Божков и разпитите му са свързани с убийството на Алексей Петров, а някогашният хазартен необут е един от проверяваните по случая лица. Има и други, само че имената им не станаха ясни.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР