Възможно е да е имало помагачи в убийството на Пейо

...
Възможно е да е имало помагачи в убийството на Пейо
Коментари Харесай

Живко Коцев: Изследват се шокиращи кадри около трагедията, в която са замесени майка и дъщеря

„ Възможно е да е имало помагачи в убийството на Пейо Пеев, за което са упрекнати майка и щерка. Може да има още арестувани. “ Това сподели основният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев пред bTV.

 

Габриела Славова и Красимира Трифонова са арестувани, като Габриела е пусната под домакински арест, с цел да гледа децата си. Те обаче са под протекция и не са в жилището.

 

Основната версия за убийството е спор за наставнически права. Коцев съобщи, че експертизите ще дадат още светлина за развиването на закононарушението.

 

„ За втората фаза ще представим в допълнение доказателства, които да го уличат и  “, сподели основният секретар на Министерство на вътрешните работи.

 

Тя е пуснат под домакински арест с претекст да гледа невръстните си деца, само че тогава не е било ясно, че те са при обществените под протекция, добави Коцев.

 

Автомобилът на мъжа е открит в гора покрай хижа „ Алеко “.  Има данни, че тъщата е закарала колата там, по тази причина се проверява и по какъв начин се е прибрала.

 

Коцев съобщи и че в действителност е реалност, че жертвата е споделил, че има съмнения, че е бил тровен с опиати и си е направил проучвания седмица преди убийството.

 

„ Засега не знаем какви са резултатите, само че ще създадем повторни такива “, съобщи Коцев.

 

По убийството в Цалапица основният секретар на Министерство на вътрешните работи разяснява, че Рангел Бизюрев, който е главният обвинен, се чака да бъде екстрадиран в България от Дания.

 

„ Трудно беше да се локализира, тъй като той се е местил непрекъснато в европейски страни, не е стоял на едно място “, съобщи още Коцев.

Той разяснява и , като разясни, че той е един от проверяваните лица по отношение на убийството на Алексей Петров.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР