Възможна повреда в двигателя е евентуалната причина за катастрофата на

...
Възможна повреда в двигателя е евентуалната причина за катастрофата на
Коментари Харесай

Първа версия за авиоинцидента в Китай: Повреда в двигателя

Възможна щета в мотора е възможната причина за злополуката на пътническия аероплан на „ China Eastern Airlines “. Това оповестява китайският вестник „ Huanqiu Shibao “.

Експертът по авиация и основен редактор на изданието „ Aerospace Knowledge “ Ван Янан съобщи, че в този момент е прекомерно рано да се вършат дефинитивни изводи, защото би трябвало да се разчетат показанията на черната кутия.

„ Съдейки по информацията за самолета, нямаме данни за диалозите на водачите с диспечерите. С огромна възможност може да се каже, че самолетът е получил щета в мотора на крейсерска височина, вследствие на което водачите са изгубили надзор над самолета “, декларира той.

„ След това самолетът е почнал бързо да губи височина, което е довело до злополуката. Това е доста сериозна техническа щета “, добави специалистът.

„ За да се приказва за съответни аргументи, би трябвало да се проучат данните от черните кутии “, безапелационен е Ван Янан.

Инцидентът е най-голямата самолетна злополука в Китай от 12 години насам. През 2010 година пътническият аероплан Embraer-190, изпълняващ полет VD8387 от Харбин до Ичун, прескача пистата в изискванията на мъгла и се разрушава. Корпусът му се разделя на две елементи и се възпламенява. В самолета са пътували общо 96 души, от които 44 са починали, а 52 са били ранени.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР