Възможна е нова среща на директора на руската служба за

...
Възможна е нова среща на директора на руската служба за
Коментари Харесай

Шефовете на руското и американското разузнаване се срещат пак?

Възможна е нова среща на шефа на съветската работа за външно разузнаване Сергей Наришкин и шефът на Централното разследващо ръководство на Съединени американски щати Уилям Бърнс, оповестява ТАСС.

Запитан дали може да има друга такава среща, Наришкин отвърна: " Това е допустимо ". Той посочи, че времето за възможна нова среща може да бъде несъмнено " по съглашение " сред двете страни.

Датата на нова евентуална среща сред шефа на съветското външно разузнаване Сергей Наришкин и шефа на Централно разузнавателно управление на САЩ Уилям Бърнс към момента не е известна, само че сходна връзка би била потребна , съобщи на собствен ред представителят на Кремъл Дмитрий Песков.

Той обаче отхвърли да разяснява съответни въпроси, които сега се разискват сред Русия и европейските специфични служби, като препрати този въпрос към спецслужбите.

Шефовете на съветското и американското разузнаване се срещнаха за финален път в централата на Националната разследваща организация на Турция Руският външен министър Сергей Лавров уточни, че Съединените щати са настояли за дискретност на информационния канал сред Бърнс и Наришкин, само че тази информация незабавно е изтекла, откакто американската делегация е пристигнала в Анкара.
 Шефовете на Централно разузнавателно управление на САЩ и ФСБ са разговаряли в Турция
Шефовете на Централно разузнавателно управление на САЩ и ФСБ са разговаряли в Турция

Не се разкриват подробности
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР