Възможна е формула на управление на Български възход, ГЕРБ, Възраждане

...
Възможна е формула на управление на Български възход, ГЕРБ, Възраждане
Коментари Харесай

Стефан Янев готов да гушне ГЕРБ, ДПС и Възраждане“

Възможна е формула на ръководство на " Български напредък ", ГЕРБ, " Възраждане " и ДПС, в случай че има общи цели и задания.

Това съобщи Стефан Янев от " Български напредък ".

" Гласувахме " въздържали се " за ръководител на Народно събрание и отново ще го създадем. Възможно е да се стигне до обръщение на гласоподавателите, че още от първия ден не можем да изберем ръководител на Народно събрание и обричаме парламентаризма на по-дълбоки въпроси по отношение на неговата успеваемост ", съобщи той.

По думите му БВ има проект и тактика какво ще бъде държанието им.

" Когато казахме, че имаме намерение да подкрепим кандидатурата на ГЕРБ, беше поради парламентарната логичност да се избира ръководител от най-голямата парламентарна група. В момента обаче няма група с опция да сформира болшинство, което да излъчи държавно управление. Най-важното е това. Бихме подкрепили тази група, която е в положение да води диалози за сформиране на държавно управление ", изясни Янев. 

Според него БВ няма проблеми да приказва за пласиране на българско въоръжение за Украйна, само че единствено в случай че има с какво да се размени.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР