Възможен ли е в Русия "украински сценарий" на предизборна кампания

...
Възможен ли е в Русия "украински сценарий" на предизборна кампания
Коментари Харесай

Ведомости: Възможни ли са предизборни дебати в Русия, подобни на тези в Украйна

Възможен ли е в Русия "украински сюжет " на предизборна акция е тематиката на публицистичен коментар на съветския в. "Ведомости ", представен от Би Би Си.

Действащият президент Петро Порошенко, изгубил с огромна разлика първия тур на президентските избори против комедийния артист Володимир Зеленски, се съгласи да излезе на спор с него на 70-хилядния Олимпийски стадион в Киев.

"Това е гръмък поврат в така и така ярката украинска акция, който е още по-впечатляващ за съветската аудитория, тъй като да си представим диспути на настоящия държавен глава с негов съперник - без значение в какъв формат - е просто невероятно ", акцентира вестникът.

Вторият тур на президентските избори в Украйна е плануван за 21 април. Дебатите на 19 април ще станат заключителен акомпанимент на предизборната акция, отбелязва в. "Ведомости ".

По мнението на съветската редакция резултатът от дебатите е неосъществим за предсказание. Порошенко е безспорно по-опитен в обществените полемики по съществени политически, стопански и обществени тематики. Зеленски обаче е умел шоумен, който умее да задържа интереса на зрителите
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР