Възложил съм на Кирил Ананиев до две седмици да поправи

...
Възложил съм на Кирил Ананиев до две седмици да поправи
Коментари Харесай

Премиерът наредил на Ананиев да оправи заплатите на медицинските сестри

Възложил съм на Кирил Ананиев до две седмици да поправи методиката за възнагражденията в лечебните заведения, с цел да са удовлетворени и медицинските сестри, сподели пред публицисти в Брюксел министър-председателят Бойко Борисов.

Днес протестиращи медицински сестри блокираха булеварди в няколко града. В София те стачкуваха пред Министерството на здравеопазването. Сред тях бяха медицински сестри, лаборанти, акушерки, физиотерапевти, фелдшери и други. Те блокираха придвижването по бул. " Мария Луиза " в региона.

Медицинските експерти се заканиха, че митингите ще продължат, до момента в който настояванията им за по-високи заплати и по-добри условия на труд не бъдат чути. Те опънаха алегорично и палатка пред Министерството на здравеопазването, която ще остане до края на днешния митинг, а в идващите дни в избрани часове още веднъж ще бъде поставяна пред постройката.

 Десетки медицински експерти блокираха придвижването пред Министерство на здравеопазването Виж още Десетки медицински експерти блокираха придвижването пред МЗ
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР