Възхищение заслужават всякакви жени – брюнетки, блондинки, чернокожи, чипоноси, много

...
Възхищение заслужават всякакви жени – брюнетки, блондинки, чернокожи, чипоноси, много
Коментари Харесай

Пищните жени са секси фетиш за повечето мъже

Възхищение заслужават всевъзможни дами – брюнетки, русокоски, чернокожи, чипоноси, доста кльощави или доста дебели. Абсолютно всевъзможни! Лъскавите списания също не остават по-назад – заобикаляйки да бъдат признати за „ старомодни “, те интензивно се стараят да спрат да гледат на наднорменото тегло при дамите като на нещо непристойно. Пък дали съумяват или не е различен въпрос. Много мъже в днешно време не считат, че е срамно да вървят с по-пищни дами. Това, че последователно преставаме да свързваме сексапила с ниското телесно тегло и ограниченията на фотомодел към този момент е огромно достижение. Все повече мъже без терзание и боязън намерено декларират, че тежестта не е определящ фактор за тях при избора на партньорка. Нещо повече – желанието да съблазниш същинска кукла с дълги крайници и тънка талия в този момент се прави оценка като детско и издаващо комплекси.

На всички ни е ясно, че избран вид осанка не може да ни обезпечи комфорт във връзката, а прословутите „ 90-60-90 “ не подсигуряват оргазъм. Много известни девойки plus-size по личните им думи вършат в леглото неща, каквито слабите девойки не са и сънували.

Дали това е обикновено? Не можем да отречем, че за мнозина мерило за прелест все по този начин е цифрата на кантара. Толкова по-учудващ е фактът, че някои мъже по принцип не си падат по стройни девойки. Тези господа целеустремено си избират не просто едри дами, ами такива, които към този момент са надхвърлили стоте кг. Консултант-сексолог твърди, че това не се дължи на равнодушие към тежестта на дамата. Когато мъжът желае единствено дами с наднормено тегло, очевидно става дума за култ. Какво е това?
Фетишите
Фетишът по определение е просто специфичност на половото държание. Оказва се, че за някои мъже катализатор на възбудата е точно наднорменото тегло на партньорката. Този култ може да възникне заради разнообразни аргументи. Възможно е мъжът да е изпитал първия си оргазъм с по-закръглено момиче. А може едрите дами да му припомнят за прегръдките на възпитателката, която в детската градина му е давала възприятие за сигурност. Влияние може да има и средата – в случай че мъжът принадлежи към избрана социално-културна група. В някои култури цялостното телосложение от епохи се счита за знак на женствеността, майчинството и плодородието. Мъжете от сходна среда подсъзнателно избират цялостни дами, копирайки държанието на своите татковци, дядовци и прадядовци, които са си падали по обилни дами. Пълната жена им подухва мисли за уют, устойчивост и крепко поколение.

Друг път мъжете развиват комплекс за непълноценност и синдром на обезпокоително очакване на крах в секса. Някои господа подсъзнателно натъртват на дебеланките, тъй като им се коства, че тези дами са по-непретенциозни в леглото и ще бъдат признателни поради самото внимание. Едрите дами изпълват тези мъже с убеденост, до такава партньорка те се усещат същински мъжаги.

Фетишът може да се дължи и на най-обикновено търсене на новото и екзотичното. Някои мъже не са „ зациклили “ единствено на пухкавелки, а си падат по всичко ексцентрично. Обикновено тези господа гледат много по на връзките с противоположния пол, а дамата възприемат като забавна играчка – „ Уау, такава още не съм имал “.

И въпреки всичко
Според нашия консултант-сексолог надалеч не всички връзки сред хубавци и цялостни дами се оказват продължителни и хармонични. Проблемът идва от редица физиологични и психически компликации, с които се сблъскват дамите с наднормено тегло. Първо – компликациите с оргазма. Голямото наднормено тегло лимитира опцията да се употребяват позите, които дават съвсем стопроцентова гаранция за оргазъм. Например позата „ дамата от горната страна “. Работата е там, че мъжът не може по едно и също време да прави секс и да държи върху себе си 100-килограмова партньорка. Освен това множеството цялостни дами изпитват непрекъсната невроза, която им пречи да се съсредоточат върху секса.

Второ – някои дами с огромно наднормено тегло след време развиват равнодушно отношение към секса. Според нашия съветник те просто заместват половото наслаждение с удоволствието от храната. Те изпитват наслада, когато хапват, тъпчат се при стрес и проблеми. Така попадат в затворен цикъл – по едно и също време се оправдават поради невротичното погазване и освен това изпитват възприятие за виновност. Накрая дамата, изпаднала в такова потиснато положение, е подготвена да размени секса с най-обикновеното наличие на колегата до нея, само че освен това не изпитва никакво наслаждение.

Много дами с наднормено тегло непрекъснато се опасяват, че сътрудникът им ще ги напусне, ще им изневери или ще спре да ги обича. С тези страхове и терзания те отравят психологическия климат в двойката, даже в случай че няма мотив за паника. В резултат на това сами предизвикат обичания да им изневери. И това става не поради наднорменото тегло на партньорката, а поради патологичната ѝ липса на любов към себе си, към личното ѝ тяло, поради неприемането на личната ѝ половост. Такива дами би трябвало безусловно да поработят над самооценката си. При това не трябва да не помнят, че доста пухкави дами са изцяло удовлетворени от тялото си и излъчват сила, за която слабите им приятелки биха им завидели. И – дано бъдем почтени – половият живот на тези дами не може да е несъвършен.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР