Възхищавам се от Лили. Нейната кариера е дълбоко осмислена и

...
Възхищавам се от Лили. Нейната кариера е дълбоко осмислена и
Коментари Харесай

Йорданка Христова се включи в скандала с Лили Иванова и я на...

" Възхищавам се от Лили. Нейната кариера е надълбоко осмислена и заслужава единствено овации. " Това ненадейно самопризнание направи великата Йорданка Христова и по този начин взе страна в големия скандал след концерта на Лили Иванова в Пловдив.

Спектакълът на Лили стана мотив за следващ път България да се раздели на враждуващи лагери. Едните подлагаха на критика певицата, потвърждавайки, че осъществяванията не са били на нужното равнище. Други я бранеха. Трети се възмущаваха за какво публиката е толкоз доста. И толкоз начесто по време на пандемия.

" В нашата страна всеки си приказва и написа каквото си изиска - разяснява пред " България Днес " Данчето. - Това не е народна власт, а безредица! Медиите също носят огромна виновност. Цялата тази история се раздуха до такива небивали размери... Сякаш всичко друго ни е наред, че един концерт е развалил всеобщата идилия в страната. За мен истината е напълно друга. Ние тук не сме научени да съблюдаваме никакви правила. Всяка една норма се подценява. Това е повода да сме на този хал. Вижте по какъв начин се държат водачите по пътищата, това също е много показателно. "

Данчето има мотив и за доста радостни страсти в последно време. Те са свързани с представянето на нейния обичан футболен тим ЦСКА. Под управлението на Стойчо Младенов " алените " вървят решително в шампионата и в неделя завоюваха безапелационно гостуването си на " Ботев " (Враца) с 4:2.

Още при завръщането на Младенов на " Армията " Данчето направи доста точна прогноза.

" Вярвам, че Стойчо ще се оправи отпред на тима - разяснява Данчето. - Като последовател ми беше мъчно да приема, че отборът ни се раздели с основни играчи като Али Соу и Тиаго. Вижда се, че е много мъчно те да бъдат сменени. Въпреки всичко имам вяра, че бъдещето пред ЦСКА е положително. Гриша Ганчев направи доста за клуба, а Стойчо Младенов знае по какъв начин се гради мощен отбор. "
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР