Въздушни челюсти, заснета през юни 2001 г. , се смята

...
Въздушни челюсти, заснета през юни 2001 г. , се смята
Коментари Харесай

Въздушни челюсти: зад фотографията на дивата природа на Крис Фалоус

" Въздушни челюсти ", снимана през юни 2001 година, се счита за изображението, което слага началото на кариерата на Крис Фалоус като фотограф на дивата природа. Заснет е на Острова на тюлените край Кейптаун - прочут с изобилието от тюлени - Фалоус споделя, че това е най-хубавото изображение на пробив на огромна бяла акула, което е снимал.

Фалоуз снима тази фотография, която назовава " Последният акт ", през 2016 година За страдание, споделя той, изображението е едно от последните с тези акули, до момента в който ловуват, направени на Острова на тюлените.

 width=

Оттогава огромните бели са изчезнали от водите към Кейптаун. " (Изображението) символизира емблематичен тип по време на нещо, което към този момент не виждаме, и е в действителност доста значимо обръщение за хората, че би трябвало да се грижим за тези животни, където и да се срещат ", споделя Фалоус.

Фалоуз е най-известен с работата си с морските диви животни - изключително с огромната бяла акула, с която съгласно него е прекарал над 3000 дни.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР